Cinema a la Fresca

L’arrossada del Carnaval de Roses, tot i fer-se al Pavelló d’esports, esdevé en un festa gastronòmica

Carnaval de Roses 2014
Components de la colla Mai Flay a l'arrossada

La pluja de bon matí va obligar a traslladar l’arrossada tradicional del Carnaval de Roses  a les instal·lacions esportives municipals

Carnaval de Roses 2014
Components de la colla Mai Flay a l’arrossada

Al programa del Carnaval de Roses, l’Ajuntament, organitzador de la festa, ja  especificava que “en cas de mal temps l’arrossada es realitzarà al Pavelló Municipal d’Esports”.
I una pluja matinera va fer prendre la decisió de  traslladar l’àpat, que se celebra  tradicionalment al passeig marítim, a la sala annexa del pavelló d’esports. Tot i que després no va ploure més, l’Ajuntament va  decidir que el millor seria fer-ho a resguard d’un sostre. Més val prevenir que curar.

Així, va habilitar el terreny adjacent a l’escola Montserrat Vayreda per a que les colles poguessin desplaçar-se i estacionar amb les seves carrosses., per poder participar i degustar l’arròs. Un àpat que serviria, també, per recuperar forces després de tres dies intensos de festa. Energies que van voler renovar nombrosos participants del Carnestoltes van omplir la sala. I com a fora  la climatologia no era precisament agradable, els comensals van poder gaudir de l’arròs amb una temperatura més que agradable.

No és el mateix celebrar l’arrossada al passeig marítim que a les instal·lacions esportives per l’ambient festiu que es crea a la Vila, però hi ha ocasions que ho fan aconsellable. Com ahir.

I ahir la sala annexa del Pavelló Municipal d’Esport es va viure tota una festa gastronòmica i  carnavalera.
[fsg_gallery id=”119″]