L’artista Albert Pujol va ser profeta a la seva terra omplint el Teatre de Roses

‘Albert Pujol, 40 anys de carrer’
Carles Suárez, Carles Pàramo i Miquel Arisa fent costat a l'Albert Pujol (al centre)

Albert Pujol va inaugurar el passat divendres, la seva exposició ‘Albert Pujol, 40 anys de carrer’

‘Albert Pujol, 40 anys de carrer’
Carles Suárez, Carles Pàramo i Miquel Arisa fent costat a l’Albert Pujol (al centre)

Va néixer a Centelles, però des de 1976 viu a la Vila de Roses, ha format una família i ha desenvolupat la seva carrera artística. Albert Pujol se sent un ciutadà rosinc més. I els seus conciutadans el van acompanyar a l’exposició que va inaugurar el passat divendres al Teatre Municipal de Roses. Va ser un èxit de públic i Pujol va ser profeta a la seva terra

Una mostra que, sota el títol ‘Albert Pujol, 40 anys de carrer’, es pot admirar el treball pictòric de l’artista. Unes obres que en alguns casos reflecteixen un moment, en d’altres un retrat i que, en definitiva, en totes elles l’objectiu és amagar les emprentes del pas del temps.

El rosincs en general, i els amics i familiars en particular, van omplin la sala teatral, per veure l’exposició de l’artista. Un Albert Pujol que també va comptar amb la presència de l’alcalde Miquel Arisa, del poble on va néixer, Centelles, de  l’alcalde Carles Suárez, de la població on té el seu estudi artístic, Garriguella, i de l’alcalde Carles Pàramo, de la Vila on resideix, Roses.

Tots, veïns, amics, familiars, alcaldes i una bona representació de regidors de la corporació municipal rosinca van fer costat a Pujol en un dia important a la seva vida com  a pintor.

‘Albert Pujol, 40 anys de carrer es pot visitar de 18 a 21 hores fins al proper 28 de juliol