L’artista Juanjo Viñuela ensenya la tècnica pictòrica del ‘collage’ a Ca l’Anita

Taller de collage a Ca l'Anita

Juanjo Viñuela donant instruccions durant el taller de collage que es va fer a Ca l'Anita

Dissabte al matí Viñuela va portar a terme una taller de pintura dirigit al púbic infantil i familiar

Taller de collage a Ca l'Anita
Juanjo Viñuela donant instruccions durant el taller de collage que es va fer a Ca l’Anita

Aprofitant que l’artista rosinc Juanjo Viñuela exposa les seves darreres obres a la sala d’exposicions de Ca l’Anita, algunes d’elles creades amb la tècnica del collage, el pintor va portar a terme un taller de pintura especialitzada en aquesta tècnica, “una activitat familiar per ensenyar el que és un collage, quina presència té en el món de l’art i que els nens i nenes que han assistit puguin fer la seva obra i emportar-se-la cap a casa”, va afirmar Viñuela.

Un taller de collage en la que l’artista va voler “estimular la creativitat” dels assistents “alhora que buscar un missatge per plasmar-lo en les obres que facin”. Viñuela va destacar que una de les principals qualitats que s’ha de tenir a l’hora de fer un collage “és la paciència fins aconseguir allò que volem”.

Aquest taller de collage va servir per potenciar encara més l’ús de la sala de Ca l’Anita, dins de la qual el departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses va iniciar el passat 19 de setembre, amb la inauguració, precisament, de la mostra de l’artista Viñuela, una programació estable d’activitats relacionades amb l’art contemporani.