Inici Actualitat L’artista Pilar Farrés inaugura a Roses la seva obra més introspectiva i...

L’artista Pilar Farrés inaugura a Roses la seva obra més introspectiva i personal, ‘Pell’

Pilar Farrés amb una de les obres que composen l'exposició 'Pell'

El Centre Cultural de Ca l’Anita de Roses acull fins al 7 d’abril l’exposició ‘Pell’, composada d’obres reconstruïdes de l’artista empordanesa, Pilar Farrés  

Pilar Farrés amb una de les obres que composen l’exposició ‘Pell’

Destruir per tornar a crear és el que ha fet l’artista empordanesa, Pilar Farrés, i que va presentar dissabte passat al Centre Cultural de Ca l’Anita sota el nom de Pell, exposició en el que Farrés ha fet “una introspecció personal, un exercici d’identitat destruint antigues obres meves per tornar-les a crear, per donar-les una nova vida”,  va afirmar l’artista.

Són una catorzena d’obres les que s’exposen a Pell realitzades amb Mica (un mineral), pigments i pintura, que Pilar Farrés a reconstruït i transformat, “amb unes teles que són del segle passat, de la meva família, de l’any 1987, a les quals les hi he tornat a donar una nova vida”.

Per tant, Farrés, va inaugurar dissabte passat la seva exposició més introspectiva  i personal de la seva carrera com artista, “sí, és un treball personal del qual m’agradaria molt que els visitants de l’exposició es poguessin identificar amb algunes de les obres, ja que són com etapes de la vida, una pot ser l’adolescència i l’altre la vellesa, per exemple”.  

L’exposició es podrà veure fins al 7 d’abril al Centre Cultural de Ca l’Anita, amb horari de 10 a 13.30 h i de 17 a 19.30 h de dilluns a divendres, i de 12 a 14 h i de 17 a 20 h, dissabtes, diumenges i festius.

Pilar Farrés

Pilar Farrés és una artista empordanesa amb una llarga i consolidada trajectòria artística. En el seu estudi de la Costa Brava, crea obres de gran delicadesa, que fusionen l’empremta de la naturalesa amb una simbologia pròpia, que s’inspira i homenatja els colors, les formes i l’essència de l’Empordà. Fa anys que l’artista explora la seva creativitat artística treballant diferents tècniques i disciplines, i ha trobat en l’austeritat i l’elegància dels materials i les formes naturals, una força expressiva única per a les seves creacions. Les obres de Farrés combinen de forma atractiva el talent expressiu innat de l’artista, amb una elaboració estètica molt subtil, rica però senzilla, potent però reposada.

Ha exposat i participat en diverses exposicions i certàmens artístics arreu de Catalunya (Barcelona, Girona, Cadaqués, Canet de Mar, Begur, Ripoll ,Montserrat,Figueres…), França (Narbonna, Perpignà, Lagrasse,…), Portugal (Espinho) i Espanya (Madrid,Bilbao, Granada,Sevilla..). L’artista té obra exposada en diverses institucions públiques i privades.

Exit mobile version