L’artista rosinca Patricia Soler inaugura a Ca l’Anita l’exposició ‘La màgia de Roses’

Patricia Soler
Patricia Soler amb un dels seus quadres exposats a Ca l'Anita sota el títol 'La màgia de Roses'

Soler protagonitza la 2ª exposició del cicle ‘Mirades pròpies’, mostra d’artistes locals de Roses

Patricia Soler
Patricia Soler amb un dels seus quadres exposats a Ca l’Anita sota el títol ‘La màgia de Roses’

El passat dissabte es va inaugurar a l’equipament cultural la segona exposició del cicle ‘Mirades Pròpies’, dedicat als artistes locals o amb una forta relació amb Roses. Ara, tot just fa un any es va iniciar amb l’exposició col·lectiva de Juan Cardosa, Francis Rebollar, Maria de Castellarnau i Adrian Blanca.

I en aquesta segona exposició de ‘Mirades pròpies’, la rosinca Patricia Soler ha estat l’artista escollida per mostrar el seu arts als seus conciutadans en l’exposició anomenada ‘La màgia de Roses’ que comprèn més d’una vintena d’obres.

Unes obres que en les que segons l’artista “hi ha una combinació de tot el que pinto, és a dir, paisatges, homes, dones, objectes, animals, per a que no m’ encasellin com que sempre pinto el mateix, tot i que de paisatges hi ha més obres perquè m’inspiren més tant el tema mariner com els cels que tenim aquí”.

La pintura de Patricia Soler “me la defineixen com a realisme fantàstic, perquè encara que tot el pinti surt de la meva imaginació el resultat final és molt real”, i com artista ella mateixa es defineix com a “constant, la constància és la meva filosofia en el treball, treballo molt i molt, perquè a base de pintar és quan et fas artista, ja que considero que una persona pel fet que pinti un quadre no és pot qualificar com artista. I amb la constància en el treball és quan més evoluciones i més aprens”.

Soler durant la inauguració va agrair a l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que l’Ajuntament hagués pensat en ella per exposar a Ca l’Anita i la cura i tracte que l’assessor de Cultura, Toni Martínez, va tenir amb la seva obra alhora d’exposar-la.

Per la seva part, l’alcaldessa va confessar que “vaig descobrir a la Patricia no a Roses, sinó a l’Escala en una exposició un dia que vaig anar i em va sorprendre els quadres que hi havia, i quan vaig preguntar qui els havia fet em va dir que una noia de Roses, i a partir de llavors l’he anant seguint”.

‘La màgia de Roses’ es pot visitar a Ca l’Anita de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 i de 17 a 20 hores. Romandrà fins al 10 de novembre i donarà pas a la 3ª exposició de ‘Mirades Pròpies’, en aquest cas mostrant les obres d’Oscar Gartín.