L’artista rosinca Patricia Soler protagonitza a Ca l’Anita la 2ª exposició del cicle ‘Mirades pròpies’

'La màgia de Roses' de Patricia Soler
L'artista Patricia Soler amb el quadre que il·lustra el cartell de l'exposició 'La màgia de Roses'

Dema dissabte Patricia Soler inaugura a Ca l’Anita l’exposició ‘La màgia de Roses’

'La màgia de Roses' de Patricia Soler
L’artista Patricia Soler amb el quadre que il·lustra el cartell de l’exposició ‘La màgia de Roses’

A finals d’aquest mes de novembre farà tot just un any que Roses va inaugurar a l’equipament cultural de Ca l’Anita el cicle ‘Mirades pròpies’ amb la finalitat de donar visibilitat a casa nostra a artistes amb una forta relació amb Roses i que el seu art s’han desenvolupat fora de les nostres fronteres.

I la primera exposició d’aquest cicle la van protagonitzar Juan Cardosa, Francis Rebollar, Maria de Castellarnau i Adrian Blanca, artistes on ciutats com Barcelona, Hiroshima, Amsterdam, Munich o Nova York han estat testimonis de les seves creacions. “Va ser una exposició fotogràfica que va tenir molt d’èxit pel que fa a les visites que va tenir durant el temps que romandre l’exposició, ja que van passar per Ca l’Anita unes 8.700 persones”, ha manifestat el regidor de Cultura, Francesc Giner.

I demà dissabte, l’artista rosinca Patricia Soler, donarà continuïtat aquest cicle de ‘Mirades pròpies’ amb la inauguració de l’exposició ‘La màgia de Roses’, on els visitants es trobaren una par de l’obra de Soler on destaquen “els paisatges de Roses, que han estat una constant en la meva obra, perquè aquí és on impera més, ja que les vistes que t’ofereix les postes de sol, el mar i els cels són espectaculars”, ha afirmat l’artista.

Nascuda a Roses l’any 1979, Patricia Soler va estudiar diferents vessants artístiques a Olot per decantar-se finalment per la pintura, ja que de fet era el que feia de ben petita, pintar.

I enguany fa 20 anys que l’artista rosinca va començar a exposar les seves obres. Pintures que han estat exposades al Japó, a Itàlia, a Mònaco, a París i a Eivissa, a part d’altres poblacions catalanes, però ara, el fet de poder mostrar les seves creacions pictòriques a Ca l’Anita li fa sentir-se “com una persona privilegiada, perquè és com un reconeixement al meu treball a casa meva, Roses”.

La inauguració de les obres de Patricia Soler a Ca l’Anita es portarà a terme a les 20 hores, i romandrà fins al 10 de desembre, sent l’horari de visites de 10 a 14 hores de dilluns a divendres i de 12 a 14 i 17 a 20 hores els dissabtes, diumenges i festius.