L’arxiver municipal, Josep Mª Barris, explicarà aquesta tarda un període poc estudiat de la historia de Roses

Cicle 'Fem Memòria'

Jep, com coneix tothom a Josep Mª Barris, imparteix la segona conferència del cicle ‘Fem Memòria’ que porta per títol ‘La fi d’una dictadura. La dissolució de les estructures de poder franquistes a Roses (1969-1979)’

Una oportunitat única la que oferirà aquesta tarda a les 19:30h l’arxiver municipal, Joseo Mª Barris, per conèixer el que va fer la Junta Gestora que es va càrrec de les regnes de l’Ajuntament en l’èpòca de la fi del règim franquista.

Jep, com tothom coneix a Roses a l’arxiver municipal, impartirà la segona conferència  al Centre Cultural de Ca l’Anita del cicle ‘Fem Memòria’, impulsat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses.

El responsable d’aquest departament, Èric Ibáñez, ha destacat que “els veïns i veïnes de Roses que vulguin conèixer la tasca que va portar a terme aquesta Junta Gestora durant els gairebé 6 mesos que va estar en funcionament no es pot perdre aquesta conferència, perquè tot i el poc temps que hi va ser va arribar a fer moltes i importants accions, entre d’elles, salvaguardar el Cap Norfeu o adquirir la Casa Cambó, on actualment està ubicat l’Ajuntament de Roses”.