L’Associació Catalana de Moebius demana disculpes

Associació Catalana de Moebius

Conscient que l’organització no podia haver sortit pitjor, l’Associació Catalana de Moebius fa públic un comunicat de disculpa

Associació Catalana de MoebiusEl passat dissabte 22 de novembre vam organitzar la darrera Gala Benèfica Moebius amb la participació de 10 entitats de ball. Tot i que va ser una més que la celebrada l’any 2011 el nombre de persones que van voler accedir al teatre es va quadruplicar, fet que va desbordar les nostres previsions.

Per això, només VOLEM DEMANAR PERDÓ a totes les persones que no van poder accedir al teatre perquè es van exhaurir totes les entrades. PERDÓ per la nostra manca de previsió, planificació i dolenta organització.

Només l’Associació Catalana de Moebius en té la culpa.

EN CAP CAS l’Ajuntament de Roses va ser responsable de l’organització. Per això, també DEMANEN PERDÓ a l’Ajuntament de Roses pels perjudicis que haguéssim pogut ocasionar, i sobretot, als seus representants que van assistir a la gala, com l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Benestar Social, Marc Danès. Perdó, i gràcies per la seva solidaritat i paciència, davant la nostra pèssima organització.

DONAR LES GRÀCIES a totes les entitats que van participar solidàriament perquè la gala fos possible, i gràcies per la paciència d’estar tant de temps abans de poder actuar.

I GRÀCIES, a la Fina, treballadora del teatre, que va tenir que desdoblar-se per assegurar el bon comportament cívic del públic dins l’amfiteatre durant les cinc hores que va durar l’espectable.

GRÀCIES, i novament, les NOSTRES MÉS SINCERES DISCULPES.

Anna Mª Expòsito
Presidenta Associació Catalana de Moebius