Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

L’Associació de Càmpings de Girona incorpora un nou establiment, el wecamp Santa Cristina

Associació de Càmpings de Girona
Imatge de la visita del president de l'Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, al wecamp Santa Cristina

Amb aquest nou establiment, l’Associació de Càmpings de Girona  ja compta amb 74 associats

L’Associació de Càmpings de Girona creix.  El càmping wecamp Santa Cristina s’ha incorporat recentment a l’entitat que ja compta amb un total de 74 associats. L’establiment, situat a dos quilòmetres del municipi de Santa Cristina d’Aro, va reobrir el passat mes de juny sota la marca wecamp i està especialitzat en glàmping. Disposa de 47 tendes glàmping i 91 parcel·les exclusives per a autocaravanes.

Wecamp Santa Cristina fa una aposta decidida per la sostenibilitat. Els seus allotjaments estan en total sintonia amb l’entorn per tal que el client visqui una autèntica experiència en contacte amb la natura però sense renunciar a les comoditats, i amb un disseny molt innovador, segons explica Albert Montesinos, CEO. En col·laboració amb un equip d’arquitectes i experts en eficiència energètica, l’establiment ha dissenyat un pla per aprofitar al màxim els recursos locals, reduir tant com es pugui la petjada de carboni, i fer servir materials moderns, biodegradables i naturals com el sauló sòlid, tal i com explica l’arquitecte responsable del projecte, Àlex Tramullas, de Temàtic Arquitectura. L’establiment promou la recollida selectiva i compta amb sistemes d’aerotèrmia , il·luminació LED, temporitzadors de presència i flota de vehicles elèctrics.

Wecamp Santa Cristina disposa d’una piscina envoltada de vegetació autòctona , espais habilitats per l’esport i l’oci , instal·lacions per activitats infantils i per als joves, un servei de restaurant amb capacitat per a 220 persones. A més, d’un aparcament propi de 143 places.

L’establiment està distingit amb el segell Sleep Friendly que concedeix l’Institut del Son i que certifica la garantia del son en tots els seus allotjaments. A més, compta amb els segells de càmping Glamping, Família i Bed&Bike .

També disposa d’una App perquè els clients puguin reservar activitats i experiències; i una guia local perquè puguin complementar la seva estada, amb propostes de botigues de productes artesanals i llocs d’interès, entre d’altres. Les activitats organitzades a wecamp Santa Cristina busquen fomentar els hàbits saludables i la interconnexió amb el territori.