L’Associació de Jubilats del Mar compleix 30 anys d’existència

Els jubilats i jubilades, amb les autoritats, que van celebrar el 30è aniversari de l'Associació de Jubilats del Mar

Una celebració d’aniversari dels 30 anys en la que es va estrenar com a president Antoni Falcó

Els jubilats i jubilades, amb les autoritats, que van celebrar el 30è aniversari de l’Associació de Jubilats del Mar

L’any 1986 es va crear a Roses l’Associació de Jubilats amb seu a l’edifici de la Casa del Mar. Tres anys després, però, a causa de desavinences, l’entitat es va dividir, i el 16 d’abril de 1989 es va crear l’Associació de Jubilats del Mar, tenint com a seu el Casal del Pescador de la Confraria.
I és des d’aquesta data on l’entitat comptabilitza els seus anys d’existència, per tant, aquest 2019 l’Associació de Jubilats del Mar compleix el seu 30ê aniversari, i ahir tots els avis i avies de l’entitat ho van celebrar com els darrers aniversaris, és a dir, la jornada es va iniciar a les 12 hores amb l’acte religiós de la missa a l’església Santa Maria de Roses. Un cop acabat l’ofici solemne, els jubilats i jubilades es van dirigir a l’Hotel Terraza, que és on cada any celebren el seu dinar d’aniversari.
Abans, però, es va procedir a fer-se, al ben mig del passeig marítim, la foto de record d’aquesta diada (foto que il·lustra aquest text).

Durant l’àpat es va entregar per part de les autoritats, entre d’elles els càrrecs electes, el president de la Confraria de Pescadors de Roses, Antoni Abad, la responsable de Cases del Mar de l’Alt Empordà, Olga Simarro i el propi president de l’Associació de Jubilats del Mar, Antoni Falcó, d’un obsequi tant a les senyores com als senyors presents.

Antoni Falcó s’estrena com a president en la celebració de l’aniversari de l’Associació de Jubilats del Mar

Cal destacar que en la celebració del 30è aniversari de l’Associació de Jubilats del Mar del Casal del Pescador es va estrenar com a president Antoni Falcó, ja que és el màxim responsable de l’entitat des de juliol de 2018.

I com a president Falcó ha impulsat “la modificació del carnet de soci, s’ha arranjat un xic el Casal, hem fet més tallers dels que es feien i ens hem renovat una mica pel que fa a temes informàtics, com per exemple, crear un grup de Whatsaap, que ens han anat molt bé per quedar per els tallers o excursions”.
Falcó es va marcar com a objectiu rejovenir l’entitat amb l’entrada de jubilats primerencs amb gent nova. Un objectiu “que sembla que, poc a poc, l’estem aconseguint”, ha manifestat el president dels Jubilats del Mar del Casal del Pescador.