L’Associació Dona Dóna Alt Empordà celebra la Setmana de la Lactància Materna

Associació Dona Dóna Alt Empordà

L’entitat Dona Dóna Alt Empordà organitza una sèrie d’activitats per difondre els beneficis de la lactància materna

Associació Dona Dóna Alt EmpordàPer aquest dissabte l’Associació Dona Dóna Alt Empordà ha dissenyat un programa d’activitats per difondre els beneficis de la lactància materna per la salut de la nostra societat. Activitats que es portaran a terme a la plaça Josep Pla de Figueres des de les 16 a les 19 hores.

La primera d’aquestes activitats serà la Tenda Blanca, que anirà a càrrec de Sara Cufí. La Tenda Blanca és un espai còmode i íntim on totes les dones estan convidades a passar una estona per a tan sols escoltar o bé compartir els seus sentirs i desitjos entorn la lactància materna sense ser jutgades.

Durant la tarda es gravarà un vídeo promocional del que s’encarregarà la periodista Mercè Mayné i pel qual es convida a totes les assistents a ser les protagonistes d’aquest audiovisual per tal de difondre la lactància materna.

Així mateix, tothom que vulgui podrà plasmar un dibuix a terra amb guixos per representar l’alimentació de mare a nadó, per tot seguit fer una foto col·lectiva zenital.

Cal a dir que aquesta “Festa de la Lactància” comptarà amb l’actuació de l’animador infantil Jordi Patxeco.