L’Associació Empordà Turisme aprova el Pla d’Accions previst per al 2013

Associació Empordà Turisme

emporda_turismeLa junta directiva de l’associació Empordà Turisme ha aprovat el pla d’actuacions per aquest any que, principalment, se centrarà en la promoció tant del territori i la seva oferta turística des de tots els àmbits, com dels establiments, serveis, productes i paquets que ofereixen els seus socis i en la formació dels seus associats.

A nivell promocional, l’associació assistirà a diferents fires -aquesta setmana, del 22 al 24 de febrer, anirà a Navartur; el mes de març a Vic i el maig a Narbonne i a París- i el proper 28 de febrer juntament amb un dels seus socis, l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, participarà en un workshop a París. A més de tot això, Empordà Turisme també participarà en altres accions promocionals en les que hi serà present a través de l’enviament de material de promoció.

Igualment, en l’àmbit de la promoció i per contribuir a fer-la més efectiva i ajudar a convertir l’Empordà en una destinació turística de primer nivell, es promocionarà novament en un únic mapa turístic, que englobarà tot el territori i els seus recursos, i desapareixerà el mapa turístic exclusiu de l’Alt Empordà. Així mateix, s’editarà un catàleg dels socis d’Empordà Turisme que es distribuirà en les diferents accions promocionals en les que participi l’associació i es reeditarà la Guia Alpina que fa referència a la xarxa de senders Itinerànnia.

Pel que fa a la formació dels socis, enguany es farà mitjançant diferents jornades. La primera d’elles està prevista per al proper mes d’abril i girarà entorn a la creació i comercialització de paquets turístics i el networking, que es pot definir com el treball en xarxa. Per a les oficines d’informació, Empordà Turisme farà una jornada de formació en enoturisme. L’associació també ha recordat als seus socis, en el full informatiu que se’ls hi tramet setmanalment, que tenen material promocional a la seva disposició i els anima a elaborar i fer arribar paquets turístics per promocionar-los.