L’Associació Empordà Turisme i el Consorci Salines Bassegoda es promocionaran de manera conjunta

Conveni Empordà Turisme-Salines Bassegoda
Acte de signatura del conveni entre Blanca Rastrojo (Empordà Turisme) i Jaume Homs (Consorci Salines Bassegoda) amb la presència de Joaquim Felip (Consell Comarcal)

Consorci i Associació col·laboraran entre sí en la promoció del territori empordanés

Conveni Empordà Turisme-Salines Bassegoda
Acte de signatura del conveni entre Blanca Rastrojo (Empordà Turisme) i Jaume Homs (Consorci Salines Bassegoda), amb la presència de Joaquim Felip (Consell Comarcal)

Aquesta setmana s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Associació Empordà Turisme i el Consorci Salines Bassegoda amb l’objectiu de coordinar les seves actuacions a l’hora de realitzar accions d’informació, promoció i difusió turística. A l’acte de signatura hi van ser presents Joaquim Felip, vicepresident del Consell Comarcal, Blanca Rastrojo, presidenta de l’associació Empordà Turisme, i Jaume Homs, president del Consorci Salines Bassegoda.

Per part de l’Associació Empordà Turisme hi ha el compromís de promocionar aquest territori com a destinació de turisme actiu i sostenible i incorporar els seus municipis a la Guia de Turisme. Per la seva banda, el Consorci Salines Bassegoda oferirà assessorament tècnic per desenvolupar guies, rutes turístiques i campanyes de turisme sostenible que afectin els municipis membres de les dues entitats i els que s’hi puguin afegir en un futur. També farà promoció entre els seus membres dels serveis que ofereix Empordà Turisme.

Consorci Salines Bassegoda

El setembre de 2007 es va constituir el Consorci Salines Bassegoda, que integra els municipis d’Agullana, Albanyà, Avinyonet de Puigventós, Biure d’Empordà, Boadella i les Escaules, Cabanelles, Cistella, Darnius, Lladó, Llers, Maçanet de Cabrenys, Navata, Pont de Molins, Sant Llorenç de la Muga, Terrades, Vilanant, La Vajol i la Diputació de Girona.