L’Associació Empordà Turisme organitza un concurs de fotografia a través de les xarxes socials

Associació Empordà Turisme

Facebook, Twitter i Instagram són els canals a utilitzar en aquest concurs de fotografia

Associació Empordà TurismeL’Associació Empordà Turisme, com a entitat de promoció turística de l’Alt Empordà, vol iniciar aquest any una relació més viva amb els seus seguidors i les seves experiències a la comarca a través de les xarxes socials. Amb aquesta idea s’ha convocat el Concurs d’imatges #hivernemporda per tal que tothom qui ho desitgi comparteixi les fotografies amb tots els seguidors, que són més de 5.500.

Amb l’objectiu que tothom pugui participar s’han obert al concurs tres de les xarxes socials d’Empordà Turisme. El tema de la imatge ha de ser l’hivern a l’Empordà i la convocatòria accepta tant imatges de paisatges com d’establiments on s’hagi estat (hotels,cases de turisme rural, restaurants, cellers, etc.) així com d’altres activitats que s’hagin dut a terme durant aquests mesos.

Si es vol pujar la imatge des de Facebook només cal ser un dels seguidors, entrar a Concurs #hivernemporda i clicar al peu de pàgina ‘participar’. Si es vol pujar una foto des de Twitter només cal fer un tweet amb un enllaç a la foto incloent el hashtag #hivernemporda. Finalment, si es vol pujar una foto des d’Instagram només cal fer un tweet amb un enllaç a la foto incloent el hashtag #hivernemporda.

El termini de presentació d’imatges i penjar-se a les xarxes socials finalitza el dia 17 de febrer a les 10 hores. L’endemà es realitzarà la votació per escollir al guanyador/a que obtindrà dues entrades al Festival del Circ a Figueres per a la sessió del diumenge 23 de febrer a les 16h.