L’Associació Gironina d’Empresàries obre un concurs per donar suport a un nou projecte solidari

Associació Gironina d’Empresàries
Desfilada organitzada aquest any per l'Associació Gironina d’Empresàries al Centre Cultural La Mercè de Girona

El guanyador serà el beneficiari de la III Desfilada de l’Associació d’empresàries, que es farà la primavera del 2018

Associació Gironina d’Empresàries
Desfilada organitzada aquest any per l’Associació Gironina d’Empresàries al Centre Cultural La Mercè de Girona

L’Associació Gironina d’Empresàries ha posat en marxa el concurs per escollir el projecte solidari al que es destinarà la recaptació de la III Desfilada Solidària AGE, que es durà a terme la primavera de l’any vinent. Hi poden participar les entitats que desenvolupin la seva activitat a les comarques gironines. La data límit per presentar projectes és el 15 de desembre i es comunicarà el nom del projecte guanyador la segona quinzena de gener de 2018. Les bases de participació es poden consultar a la plana web de l’Associació: www.agegirona.cat.

La darrera desfilada solidària organitzada per l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) a favor de les dones maltractades, que es va dur a terme el 17 de març al Centre Cultural La Mercè de Girona,  va ser  un gran èxit. Hi van assistir 250 persones i les entrades es van exhaurir unes hores abans. La recaptació va ser de 3.920 euros, obtinguts de les aportacions dels assistents i dels patrocinadors. “Habitatges per a dones supervivents, per a la dignitat femenina”, va ser projecte de la Fundació Ser.Gi, premiat d’entre els set que es van presentar i ha estat el beneficiari  de la recaptació íntegre de l’acte. Divuit empresàries i professionals gironines, sòcies de l’AGE, van desfilar per donar suport a aquest projecte, centrat en crear un dispositiu d’habitatges d’inclusió específic per a dones soles o famílies monomarentals que no han assolit el grau d’autonomia necessari per a poder viure amb dignitat després de la seva estada en el pis de transició per a dones maltractades.

La desfilada solidària es va organitzat per primer cop el 2016 en record a la periodista i sòcia de l’AGE, Cuca Mascort, que va idear una desfilada solidària el 2013. El 2016 es va recuperar aquesta iniciativa en la qual hi van participar deu dones empresàries i l’any passat s’hi va sumar per primer cop el concurs.