L’Associació MaRoNeS de Roses organitza una xerrada sobre alimentació complementària autoregulada

Associació MaRoNeS

La xerrada es portarà a terme al Teatre Municipal de Roses aquest proper dissabte, 22 de desembre, a les 10:30 hores

Associació MaRoNeS Després de l’èxit i de la bona acollida que van tenir les activitats que l’Associació MaRoNeS va organitzar el passat mes d’octubre per celebrar el Dia Mundial de la Lactància Materna, aquesta entitat rosinca organitza una xerrada/taller sobre Baby Led Weaning.

El Baby Led Weaning, conegut per les sigles BLW, és la introducció de l’alimentació complementària sense triturats i de manera respectuosa.

La xerrada, que anirà a càrrec de Marta Meléndez d’Eco-Mama, començarà a les 10:30h al hall del Teatre Municipal de Roses i on Meléndez parlarà sobre què és el BLW, com començar amb el mètode, normes bàsiques de seguretat a tenir en compte, aliments a evitar, avantatges i inconvenients, etc.

La xerrada va destinada principalment a famílies amb nadons que estiguin a punt de començar amb l’alimentació complementària, a dones embarassades, a persones que estiguin a càrrec de nens entre els sis mesos i els dos anys, ja siguin avis/es, educadors/es de llars d’infants, mares de dia, pediatres, infermers/es pediàtrics, etc. i, en general, a totes les persones interessades amb el tema. A més, els més petits de la família són benvinguts.

Per assistir a la xerrada no cal cap inscripció prèvia i s’ha optat per a fer taquilla inversa, així els assistents podran fer el seu donatiu de la quantitat que li sembli adient al final de l’acte.

Durant l’acte, també es presentaran les dues paneres de MaRoNeS que es sortejaran amb la Loteria de El Niño del dia de Reis, i en la que hi han col·laborat una gran quantitat d’establiments i empreses de Roses i la comarca. Els i les assistents podran optar a la sort d’aconseguir una d’aquestes paneres comprant per 3 € tires tires de 10 números.

Les persones interessades també es podran informar-se ampliament sobre la finalitat de l’Associació MaRoNeS, fer-se sòcia si es desitja i col·laborar amb l’entitat mitjançant donatius o l’adquisició de productes de marxandatge de l’associació.

Sobre l’Associació MaRoNeS

L’associació MaRoNeS es va constituir aquesta primavera passada, fruit de la inquietud per l’alletament matern per part de diverses mares de Roses. De la inquietud inicial es va passar a la voluntat de compartir l’experiència entre elles i amb totes les mares que sigui possible, sobre els beneficis que suposa la lactància materna per a la mainada i el vincle que estableix entre mares i fills.

Organitzen trobades setmanals amb famílies de Roses i voltants, a més de realitzar  altres activitats al llarg de l’any per donar visibilitat a l’alletament matern i tot el que l’envolta.