L’Associació MaRoNeS de Roses també celebrarà aquest 8 de març el Dia Mundial de les Dones

Associació MaRoNeS de Roses

Amb una xerrada sobre la criança no sexista celebrarà el col·lectiu MaRoNeS el Dia Internacional de les Dones

L’Associació MaRoNeS de Roses oferirà aquest diumenge, 8 de març, una xerrada sota el títol ‘Criança no sexista: una mirada igualitària vers la infància’, amb la qual vol celebrar el Dia Internacional de les Dones.
Aquesta xerrada, que es portarà a terme al Centre Cultural de Ca l’Anita, anirà a càrrec de Gemma Guillamón, mare, doula i porteòloga des del 2007 i autora del bloc Porteo Natural.

Cal destacar que l’entrada per assistir a aquesta xerrada, organitzada per MaRoNeS en col·laboració de l’Ajuntament de Roses, és lliure i pot assistir tothom que vulgui.

Associació MaRoNeS de Roses

L’Associació MaRoNeS es va constituir la primavera del 2018, fruit de la inquietud per l’alletament matern i per la criança per part de diverses mares de Roses. De la inquietud inicial es va passar a la voluntat de compartir l’experiència entre elles i amb totes les famílies que sigui possible, sobre els beneficis que suposa la lactància materna per a la mainada i el vincle que estableix entre mares i fills. Organitzen trobades quinzenals amb famílies de Roses i voltants i realitzen activitats al llarg de l’any per donar visibilitat, promoure, fomentar i normalitzar al màxim l’alletament matern i tot el que l’envolta. De moment, el creixement de l’associació des del seu inici és molt positiu.