Fira de la Rosa de Roses

L’Associació Optimist de Roses celebra aquest primer diumenge d’abril el seu 28è aniversari

Associació Optimist de Roses
El Cau del Tabalet és una obra de teatre immersiu

Com cada primer diumenge de mes, l’Associació Optimist duu a terme un espectacle teatral familiar al Teatre Municipal, però aquest serà especial perquè l’entitat celebrarà el seu 28è aniversari

Cada mes d’abril, l’Associació Optimist de Roses compleix un any més, i concretament aquest proper diumenge aquesta entitat celebrarà el seu 28è aniversari.

Una celebració que Optimist compartirà amb el seu públic, ja que enguany han apostat per oferir dos espectacles que surten del convencional, ja que oferirà no un, sinó dos espectacles de teatre immersiu, és a dir el teatre que converteix a l’espectador en una part del relat, i que el submergeix en la història per complet.

Es tracta d’un teatre que no es veu des de les butaques, sinó que el muntatge de l’escenari convidarà als assistents a pujar i entrar-hi a dins per viure-ho des del mateix lloc que els actors.

La presidenta de l’ Associació Optimist de Roses, María Rodríguez, afirma que “hem optat per dues propostes diferents perquè tot i que els espectacles familiars sempre son per a tots els públics, però per primer cop portem a Roses un espectacle enfocat exclusivament a la primera infància”, el qual es farà al matí de diumenge, “mentre que el plat fort el deixarem per la tarda”, ha assegurat Rodríguez.

Programa d’Optimist per celebrar el seu 28è aniversari:

  • Diumenge 7 d’Abril a les 10:30, 11:30h I 12:15h I de durada 25 minuts. Preu 6€
    EL CAU DEL TABALET
    – de la cia. Farrés Brothers és un espectacle dirigit a infants de 1 a 4 anys. Premi FETEN 2024 a millor espectacle de petit format.
  • Diumenge 7 d’Abril a les 16:30h I 18:30h. Durada 1h. Preu 6€
    MOMO
    (adaptació de la novel·la infantil i juvenil de Michel Ende) – de la cia Anna Roca – Premi MAX 2023 a millor espectacle familiar. Familiar per a tots els públics. Recomanat a partir de 5 anys.