L’Associació TANZEN de Roses es dissol als tres anys de la seva fundació

Associació TANZEN

La falta d’infraestructures per realitzar les seves activitats és un del motius de la dissolució de l’entitat TANZEN

Associació TANZENL’Associació TANZEN es va crear l’any 2012, en plena crisi econòmica, amb l’objectiu d’ajudar a d’altres entitats de Roses que ho necessitessin, ja que el seu president l’Hèctor Carrillo, va considerar que “amb la crisi els problemes que pateixen les persones o entitats s’accentuen i se’ls ha de donar un cop de mà”, va declarar llavors.

I ara, tres anys després, en els quals va organitzar un Campionat de Dansa Urbana amb un gran èxit de participació, Carrillo fa pública la dissolució de TANZEN, segons ell, per “la falta d’infraestructures per a realitzar les nostres activitat a Roses, i les dificultats burocràtiques que ha imposat el Govern a les associacions”.

Comunicat de dissolució de l’Associació TANZEN

Volem començar aquest escrit, donant les gràcies a les més de 2.000 persones que han confiat en la nostra entitat, des de arreu de Catalunya. Gràcies a participants de les nostres activitats, voluntaris, escoles de ball, patrocinadors (Kimy Karamels, Jesús, Disretol…), empreses col·laboradores, etc.
Gràcies als Ajuntaments de Llançà, Vilajuïga i Castelló d’Empúries per la seva col·laboració. També donar les gràcies pel que va fer la nostra alcaldessa, Montse Mindan, l’any 2014, ja que gràcies a la seva dedicació, va ser possible la celebració de “Shake National Championship Spain”, esdeveniment que va superar les nostres expectatives, prenent decisions que no van agradar a tothom.

Amb aquest comunicat, volem informar de la dissolució de l’entitat. Motivat per la falta d’infraestructures per a realitzar les nostres activitat a Roses, i les dificultats burocràtiques que ha imposat el Govern a les associacions.

Seguirem treballant, a nivell individual, per Roses. A la vegada, demanem als portaveus dels diferents grups de l’Ajuntament (Montse Mindan, Joan Plana, Jose A. Valdera, Francesc Giner Ballesta, Olga Simarro, Manel Escobar, José Manuel Álvarez i José Antoni Valdera), que treballin pensant en el poble i les seves necessitats, adaptant-se al seu creixement i la seva importància turística, cultural i econòmica.

Nosaltres marxem, però seguirem donant suport a les Fundacions i Associacions del nostre municipi. Aquestes entitats, dintre de les seves possibilitats, fan una gran feina a Roses i no es pot mirar cap a un altre costat.

De nou, moltes gràcies a tots.

Héctor Carrillo
President de l’Associació TANZEN