L’Associació Tramuntanets clou l’estiu amb una festa de l’escuma i un concert de rock

Associació Tramuntanets

Una petita rosinca gaudint de la festa de l'escuma de l'Associació Tramuntanets

La festa de l’escuma i el concert ofert per D Gremlins es van celebrar diumenge a la plaça Catalunya de Roses

Associació Tramuntanets
Una petita rosinca gaudint de la festa de l’escuma de l’Associació Tramuntanets

Diumenge es va celebrar a la plaça Catalunya una Festa de l’Escuma organitzada per l’Associació Tramuntanets de Roses “per cloure l’estiu i totes les activitats que hem portat a terme durant aquest mesos dirigides als nostres associats. En definitiva, és una festa de comiat de l’estiu”, va assenyalar el president de l’entitat, Manel Caro.

Una festa que va anar a càrrec de Disco Mòbil Catalunya, la qual va amenitzar el bany d’escuma dels nens i nenes amb música i de totes les èpoques, convertint la plaça en una disco mòbil aquàtica. La diversió era evident entre els petits en aquest espai. Alguns gaudien de tot els que tenien a mà, és a dir, de l’escuma, de la música i dels pastissos i coques que l’Associació havia elaborat per recaptar fons. Unes coques que feien tan bona pinta que més d’un que hi havia a les terrasses del bars, en comprava per tastar-la.

Però, com dèiem, mentre uns gaudien de tot, altres preferien ballar, fent una coreografia amb l’ajuda de les monitores, dalt de l’escenari. Ni escuma ni menjar, només volien ballar i ballar. S’ho estaven passant tan bé, que per ells la festa no hagués acabat mai.

La festa també va tenir un caire benèfic per ajudar a recaptar fons a l’Associació, “perquè ens és necessària l’aportació econòmica per poder portar a terme totes les activitats que fem de cares als nens i nenes discapacitats”, va explicar Caro. Per això, es van vendre pastissos i manualitats realitzades pels propis socis de Tramuntanets, així com fer una donació de 2 euros tots els nens i nenes que han volgut gaudir i participar de la festa de l’escuma”, va dir el president de Tramuntanets.

D Gremlins, grup de rock solidari

Associació Tramuntanets
D Gremlins, grup de rock, rosinc i solidari / Foto: Associació Tramuntanets

La música, però, no va acabar amb la finalització de la festa de l’escuma, ja que D Gremlins es va solidaritzar amb la causa de l’Associació Tramuntanets i va oferir desinterassadament, un concert de rock, un concert ple de bona música i molta marxa. Típic de D Gremlins.

Escuma, música, concert i berenar es van aplegar a la plaça Catalunya per conformar un bona festa comiat de l’estiu per part de l’Associació Tramuntanets, i en la que el seu president, Manel Caro, es va mostrar “molt agraït per la solidaritat de Disco-Mòbil Catalunya i per la mostrada pel grup de rock D Gremlins, que han vingut a actuar sense demanar res a canvi”. Així, també va fer extensiu els seu agraïment “a l’Ajuntament de Roses per cedir-nos l’espai”, i sobretot “a tots els voluntaris i voluntàries, sense els quals seria impossible desenvolupar quelcom activitat”.