Mes de paraules

L’Associació Turística d’Apartaments entrega els premis a la trajectòria i a l’excel·lència del sector

Associació Turística d’Apartaments
Guardonats i autoritats durant l'entrega dels premis de l'edició 2022 / Foto: Arxiu

S’han guardonat catorze apartaments turístics gironins

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha lliurat els IV Premis Gironins d’Apartaments i Vil·les de Vacances que volen mostrar la diversitat, la qualitat i l’excel·lència dels apartaments i habitatges d’ús turístic de les comarques gironines i reconèixer la professionalitat de les empreses i persones que gestionen aquest tipus d’allotjament turístic. L’entrega dels guardons s’ha dut a terme en un acte celebrat a l’Auditori de La Mercè de Girona. En aquesta quarta edició s’han premiat onze allotjaments turístics: Cal Secretari, de Can Gat Vell de Llampaies, com a millor allotjament turístic amb història; Can Dalmau, de Vila-Sacra, gestionat per Naturaki, com a millor allotjament turístic d’arquitectura I disseny rústic; Villa Zen, de Blanes, gestionat per Coastal Villas, com a millor allotjament turístic d’arquitectura i disseny modern; Valentina, de L’Escala, gestionat per Unico Costa Brava, com a millor allotjament turístic per a parelles; Ferreries Velles, de Girona, gestionat per Milenial Immo, com a millor allotjament turístic de ciutat; Bahia, d’Empuriabrava, gestionat per Interhome, com a millor allotjament turístic de platja; Mas Puget Dalt,  d’Oix, gestionat per Naturaki, com a millor allotjament turístic de pobles d’interior i Pirineu; Casa Daró 3D49, de Mas Pinell, gestionat per Reservas Mas Pinell, com a millor allotjament turístic per a famílies; Can Gat Vell, de Llampaies, com a millor allotjament turístic sostenible; Villa Natalie, de l’Escala, de K3Homes, com a millor allotjament turístic amb accés a mascotes;  Del Vi Apartments, de Girona, com a millor allotjament turístic adaptat a turisme esportiu.

Per altra banda, el jurat ha determinat que, malgrat les inscripcions, enguany cap d’elles aporta suficients elements per optar al  premi a millor allotjament turístic accessible.

Un jurat d’experts format per representants de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona ha seleccionat, mitjançant votacions, els guanyadors d’aquests guardons d’entre el total de viles i apartaments turístics de les comarques gironines que s’hi havien inscrit.

Tres premis més a trajectòries destacades

D’altra banda, s’han lliurat els Sols de la Costa Brava a Rosa Casadevall, de Rosa Casadevall d’Empuriabrava; i a Lluís Morral, d’Escalacenter de l’Escala.  El guardó s’ha concedit pel rigor i la seriositat en la gestió del lloguer turístic. També s’ha entregat un Sol de la Costa Brava a David Plana, del PGA Golf de Catalunya, de Caldes de Malavella, pel seu ferm compromís amb la sostenibilitat.  Amb aquest  guardó  es vol reconèixer trajectòries destacades  de persones vinculades al sector  i amb una gran implicació.

A més, s’ha fet un reconeixement als socis que fa 25 anys que són a l’Associació:

  • Apartaments Golf by La Costa Resort
  • Apartaments Pal Beach; Apart-rent
  • Apartaments Palatio Maris
  • Villa Service Pacsa
  • Immo Cala Marquesa
  • Apartaments Blau i Condado
  • Agència Cala Llevadó.

L’acte d’entrega dels premis i reconeixements ha comptat amb la participació del Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos; el diputat i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Jordi Masquef. També hi ha assistit el degà de la Facultat de Turisme, Joaquim Majó, i el president de la Taula gironina de Turisme, Jordi Martí, entre d’altres.