L’Associació Wendy’s de Roses dóna 10.000 € a la Fundació Josep Carreras

'Un Somriure per a la Leucèmia'

Miki Nadal després de la seva actuació al Centre Cívic de Palau-saverdera en favor de la Fundació Josep Carreras

Diners recaptats a benefici de la Fundació Josep Carreras gràcies al monòleg que va oferir l’humorista Miki Nadal i la venda de loteria de Nadal de l’any passat

'Un Somriure per a la Leucèmia'
Miki Nadal després de la seva actuació al Centre Cívic de Palau-saverdera en favor de la Fundació Josep Carreras

Alfons Gómez, responsable de l’Associació Wendy’s de Roses, i tota la seva família, amb la col·laboració de l’Associació Pim Pam Pum ja fa uns quants anys que estan molts implicats en l’ajuda dels malalts de leucèmia. I ho fan recaptant fons per a la Fundació Josep Carreras. I la manera que van escollir per recaptar diners ha estat molt exitosa, ja que han organitzat espectacles d’humor que sota el títol ‘Un Somriure per la Leucèmia han portat a Roses als millors monologuistes del país, així com també de casa nostra.

Així, al mes de juny de l’any passat, després de l’actuació de Dani Delacàmara amb el seu espectacle de ‘Veníos Arriba!’ van donar 20.000 euros a la Fundació Josep Carreras. Una donació que volien fer personalment a una representant de l’entitat, però que finalment no va poder assistir i el van ingressar en el compte corrent de la Fundació.

Uns 20.000 euros donats l’any passat als que s’han de sumar aquest anys “als 10.000 que hem fet entrega a principis d’aquest mes de desembre i que aniran destinats als projectes que la Fundació Josep Carreras té tant per ajudar als malalts de leucèmia com a la investigació de la malaltia a través de l’Institut de Recerca contra la leucèmia”, ha manifestat Alfons Gómez.

10.000 euros que es van aconseguir recaptar gràcies a la venda de la loteria de Nadal de l’any passat i la venda d’entrades per a la VII Nit de l’Humor ‘Un Somriure per la Leucèmia’ que es va celebrar al mes d’abril passat al Centre Cívic de Palau-saverdera on l’humorista Miki Nadal va oferir el seu monòleg, ‘Mikipèdia’.