‘L’Aventura de ser pares’ a Roses acompanya en la criança i educació dels infants d’entre 6 i 12 anys

Les activitats, que són gratuïtes i obertes a totes les famílies amb fills escolaritzats a Roses, es realitzen en aquesta edició a l’Escola Narcís Monturiol i al Centre Escolar Empordà, i a Ca l’Anita

L’Àrea d’Acció Social, Igualtat de Gènere i Nova Ciutadania de Roses organitza una nova edició de ‘L’Aventura de ser pares’, un programa adreçat a les famílies amb fills i filles  escolaritzats a educació primària, plantejat com un espai de trobada, informació i reflexió sobre aspectes relacionats amb la cura, l’educació i la socialització dels infants.

Sota el lema ‘Fem de la família el millor lloc per créixer’, el programa oferirà un total d’11 sessions grupals, participatives i dinàmiques, que tractaran i aprofundiran aspectes com els rols de mares i pares, l’autoestima i l’assertivitat, com parlar als fills i filles perquè aquests escoltin, l’expressió i gestió de les emocions, resolució de conflictes, o el temps lliure i oci en família, entre d’altres.

Amb aquest programa, l’Ajuntament posa a disposició de les famílies rosinques un acompanyament per a la criança i l’educació dels fills, un espai on poder compartir inquietuds, reflexionar i generar nous coneixements sobre educació, acompanyats per professionals experts en dinàmiques familiars.

Les sessions dirigides als pares i mares d’infants escolaritzats a primària (de 1r a 6è), tindran lloc tots els dimecres, de 15 a 16.30 hores, a l’escola Narcís Monturiol, mentre que els dilluns (de 17 a 19 hores), s’oferiran a Ca l’Anita. Per la seva banda, el Centre Escolar Empordà acollirà sessions destinades a les famílies d’alumnes de 3r i 4r de primària, en aquest cas els dijous de 15 a 17 hores.

La regidora d’Acció Social de Roses, Esther Bonaterra, destaca que “des del departament d’Acció Social estem molt satisfets de tornar a oferir aquests tallers que tan bona acollida tenen entre pares i mares. La novetat d’aquesta edició, és la realització d’una part de les activitats en un espai extern a les escoles, que permet oferir les sessions a totes les famílies dels diferents centres de primària alhora, facilitant així la seva assistència”.

Les famílies interessades a participar en aquesta nova edició del programa han d’enviar un correu electrònic amb el nom i cognoms i un número de telèfon de contacte a: aventuradeserpares@roses.cat. La data límit d’inscripció és el 27 de gener.

Exit mobile version