L’edició especial de la XIII Cursa de la Dona de Roses ja supera el mig miler d’inscripcions

XIII Cursa de la Dona de Roses

Les 1.000 samarretes de l'edició especial de la 13ª Cursa de la Dona de Roses ja s'han esgotat

Per aquest motiu s’han demanat més samarretes, passant de les 500 inicials a les 1.000 actuals

La bona demanda per participar a l’edició especial de la XIII Cursa de la Dona ha fet que el Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer hagin augmentat la tirada fins a les 1.000 samarretes per a que ningú es quedi sense.
“Sí, inicialment vam demanar 500 samarretes perquè no sabíem com respondria la gent en ser un format diferent de la  Cursa de la Dona a causa de la Covid-19, però veient com va el ritme de les inscripcions, que a hores d’ara s’han inscrit 527 persones, hem considerat demanar 500 samarretes més”, ha afirmat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Recordem que la XIII Cursa de la Dona els participants no la correran a la vegada, ja que per respectar les mesures de seguretat la Fundació i el Club van decidir que els atletes la puguin fer entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre “en un circuit que durant tots aquests dies estarà senyalitzat i que transcorrerà pel passeig marítim, sense passar en cap moment per vials on circulen vehicles”, ha assenyalat Pere Sastre.

Així, la sortida es farà des de la plaça de les Botxes, on hi té la parada el Tren Turístic i l’arribada serà a tocar a la plaça Catalunya, però al mateix passeig marítim. L’organització penjarà un cartell al far de la bocana de Santa Margarida, que serà tot just la meitat de la cursa, que té una distància de 5 km, com cada any, per a que la gent es pugui fer fotos i penjar-les a les xarxes socials amb el hastag #13cursadeladonaroses.

El membre de la Junta de la Fundació Roses Contra el Càncer, Cinto Berta, ha destacat que “l’organització d’aquesta cursa és molt important després que ens hem vist obligats per la Covid-19 a suspendre altres activitats que fem al llarg de l’any per recaptar diners per poder ajudar als malalts i familiars de càncer”.

Una celebració especial de la XIII Cursa de la Dona per la qual Cinto Berta ha volgut “agrair la implicació del Club Atletisme Roses per la seva implicació i, com no, als nostres patrocinadors -Reformes i Construccions José Mª Fernández, Papereria de l’Empordà-Ofiexperts i Planxisteria i Pintura Jordi Prats- que es donen un recolzament molt important per poder sufragar les despeses de l’adquisició de les samarretes, així com també als joves i voluntaris que ens han ajudat a fer difusió per les xarxes socials”.

Inscripcions, donatiu i recollida de samarretes

Per fer la inscripció s’ha de fer a través de la web fundacioroses.org.  En el moment d’inscriure’s s’haurà de fer un donatiu de 10€, amb el qual es rebrà un comprovant que dona dret a rebre la samarreta de la Cursa de la Dona.
Amb aquest comprovant s’ha de dirigir a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (C/Pescadors, 13)  per recollir la samarreta, la qual, per seguir el protocol de seguretat de la Covid-19 s’han establert uns dies i horaris:

  • Dilluns, dimarts i divendres de 9 a 13 hores
  • Dimarts, dimecres i dijous de 15 a 18.30 hores

Durant la recollida de les samarretes s’han de respectar les mesures de seguretat, higiene i distància social.
La samarreta no es podrà emprovar, per això consulteu a la web de la inscripció les mides de les samarretes per tal de saber la talla que us convé.
Destacar que una persona pot recollir varies samarretes presentant els respectius comprovants de la inscripció.