Roses Cultura

L’educació emocional no s’atura a l’estiu a Roses, incorporant-se el projecte ‘Vibrart’ als Casals municipals

17 infants del Casal Infantil i 33 del Casal Esportiu participen en les sessions setmanals del projecte Vibrart

Vibrart, el projecte que treballa l’educació emocional a través de la psicodansa i que l’Ajuntament de Roses ofereix als alumnes rosincs al llarg del curs escolar, no s’atura a l’estiu. Des d’aquesta setmana, una cinquantena d’infants participants en els casals municipals esportiu i infantil, assisteixen a tallers socioeducatius setmanals.

17 infants del Casal Infantil i 33 del Casal Esportiu participen en les sessions setmanals on, en grups reduïts i sota la supervisió i acompanyament d’una psicòloga especialitzada i ballarina de danses urbanes de l’empresa Vibrartproject, aprenen eines per al benestar emocional i la creació de relacions saludables a través de dinàmiques i jocs de moviment corporal.

Els bons resultats i valoracions de l’experiència pionera en què van participar 270 alumnes rosincs durant el curs 2021-2022 i 230 durant el passat curs, han motivat que l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament hagi apostat per incorporar la proposta també a les activitats d’estiu.

Els tallers Vibrart són sessions artístiques que tenen per objectiu desenvolupar la intel·ligència emocional i trencar amb els estereotips de gènere de l’alumnat, per tal de millorar la convivència i construir relacions equitatives i igualitàries.