L’Embranzida Jove de Roses plega

Embranzida Jove

L’Associació juvenil Embranzida Jove ha decidit cessar la seva activitat a la Vila de Roses

Embranzida Jove Segons un comunicat publicat al mateix bloc de l’Embranzida Jove, aquesta associació juvenil ha decidit “després d’una reflexió àmplia i acurada, dialogant i consultant als integrants de l’entitat i d’altres que ens han fet costat durant aquets anys” cessar la seva activitat a Roses.

Embranzida Jove va néixer al gener de 2008 i durant aquests 5 darrers anys s’ha significat per la seva activa participació en l’organització d’activitats dirigides al jovent de Roses.
L’organització de Disco-mòbils a diferents punts de la geografia rosinca, però sobretot la gravació, els dos últims anys, d’un disc de Nadales en benefici de La Marató de TV i l’espectacle de terror al voltant de la Nit de Tots Sants o la Nit dels Morts, és la petjada per la qual es recordarà més aquesta associació juvenil que tenia com a símbol la Z!.

Tenia i té, perquè tal i com s’anuncia l’Embranzida Jove al comunicat, “tenim nous projectes entre mans, nous horitzons. Ni ens aturem, ni ens aturen: l’Embranzida plega però no s’esgota”.
En cap moment de l’escrit es fa menció de les causes del cessament de la seva activitat a la Vila de Roses, “perquè precisament no hem volgut fer esment del perquè hem decidit cessar la nostra activitat, la intenció, problablement, es fer-ho més endavant”, ha afirmat l’actual president de l’entitat, Gerard Teixidó.

COMUNICAT DE COMIAT DE L’EMBRANZIDA JOVE DE ROSES

L’EMBRANZIDA JOVE S’ACOMIADA DE ROSES

Després d’una reflexió àmplia i acurada, dialogant i consultant als integrants de l’entitat i a algunes de les persones que al llarg d’aquests anys ens han fet costat, l’Embranzida Jove de Roses decideix cessar la seva activitat a la vila.

Han estat més de cinc anys d’experiència i d’experiències a la vida associativa del municipi, de la qual n’hem participat molt activament realitzant activitats diverses. Hem organitzat discomòbils, concerts a la platja -l’Embranzifest- o la ja clàssica nit dels morts al pic de la tardor. Hem gravat, anualment, un disc de Nadales en benefici de La Marató de TV3. Hem participat en fires i trobades i hem dut la Z que ens caracteritza arreu, a dins i a fora de Roses.

No són només les incomptables activitats que hem organitzat (o en les quals hem participat) que ens fan estar satisfets de la feina feta: també volem dedicar unes línies a tots els joves que han passat per l’entitat en algun moment de la seva existència, que han estat molts. A ells, a tots ells, hagin estat més o menys temps amb nosaltres, amb major o menor intensitat, són una peça clau d’aquest projecte que vam impulsar un tres de gener de 2008 i que, incansablement, ha bategat fins avui.

Les persones i el que aquestes han fet (les activitats) han donat fons i forma a l’entitat, però no podem deixar d’escriure unes ratlles a un tercer element que ha omplert el nostre projecte de contingut: els valors. Des de l’inici vam apostar per un oci sa i alternatiu, amb ple respecte per l’entorn i amb el compromís d’aplegar el màxim nombre de joves sense exclusions ni discriminacions de cap tipus. Joves amb diferents punts de vista i amb diferents inquietuds han format part d’un mateix projecte que, n’estem segurs, ens ha ajudat a créixer com a persones. Junts, hora rere hora, barra rere barra, fira rere fira; hem après que la solidaritat, la generositat, el compromís, el respecte i tants i tants altres mots que hem volgut que ens acompanyessin, no fossin només paraules buides.

En aquest sentit, volem agrair també a totes aquelles persones de l’entorn de l’entitat que, en un moment o altre, ens ajudat o recolzat. A les nostres famílies, a d’altres entitats o senzillament a tots els que, alguna vegada, ens hagin dedicat un gest amable o unes paraules d’agraïment. Sense concretar més, per no deixar-nos ningú.

Més enllà dels agraïments, però, volem apuntar que molts dels nostres membres seguim tenint la iniciativa i les ganes de moure’ns, de treballar i de crear quelcom: seguim amb embranzida. És per això que tenim nous projectes entre mans, nous horitzons. Ni ens aturem, ni ens aturen: l’Embranzida plega però no s’esgota.

Embranzida Jove de Roses