L’Embranzida Jove de Roses presenta “L’últim ball de la jove immortal”

L’Associació Cultural Embranzida Jove de Roses presentarà dissabte, 10 de novembre a la Ciutadella, el seu últim espectable de La Nit dels Morts, el passatge de terror que l’entitat juvenil organitza des de fa 6 anys per aquestes dates.

Un any després que es suspengués l’espectacle de La Nit del Morts a causa del mal temps, l’Embranzida Jove de Roses torna amb el seu Passatge de Terror, que sota el títol “L’últim ball de la jove inmortal”, presentarà força novetats amb les que els joves de l’entitat juvenil rosinca volen rescabalar-se de no haver pogut estrenar i presentar el seu espectacle l’any passat.

Estrenaran ubicació, la Ciutadella. La plaça fortificada era l’indret ideat per la funció de l’any  anterior i que finalment no es va representar. Fins al moment, La Nit dels Morts s’havia representat al Teatre Municipal de Roses, però degut a les dimensions logístiques i d’organització que ha agafat durant els darrers anys tot el muntatge, esdevenint en tot un espectacle multicultural i multigeneracional, amb espectacle infantil, concerts i la celebració de la castanyada, la sala teatral s’ha quedat petita davant la gran afluència de gent, que any rere any, superava l’assistència de l’any anterior, fins apropar-se al millar de persones.

A més, la Ciutadella, és un espai que ofereix una millor ambientació i on pot donar cabuda a tot el públic.

Però la crisi no deixa immne a ningú i enguany l’Embranzida ha decidit també prescindir, en aquesta ocasió, de l’espectacle infantil i l’actuació musical, per abaratir costos i centrar-se en perfeccionar el passatge del terror.

En aquesta edició hi participaran un centenar de persones de totes les edats, entre actors i col·laboradors, consolidant-se així com una activitat tradicional de Roses.

L’activitat s’iniciarà davant la Ciutadella de Roses a les 20h amb un espectacle pirotècnic a càrrec de l’associació Senyors del Foc de Castelló d’Empúries i tot seguit s’obriran les portes al passatge del terror.
El passatge consistirà en un circuit guiat a través de la Ciutadella on succeiran diferents escenes enllaçades per un argument central, que aportarà al públic disposat a passar-ho bé, una sensació de terror única.

L’Embranzida Jove comptarà amb el suport de les associacions rosinques Xarxa de Convivència de Roses, Creu Roja, així com del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i de l’Ajuntament de Roses.

L’entrada al passatge tindrà un preu de 2€, que serviràn per ajudar a finançar l’associació.