L’Empordà, convidat especial de la tradicional Fira de Productes Artesans de Bellver de Cerdanya

Associació Empordà Turisme
Estan de l'Associació Empordà Turisme a la Fira de Cerdanya

Una representació de l’Associació Empordà Turisme va ser-hi el passat 10 d’agost a la Fira de Sant Llorenç de Bellver de Cerdanya,  on va oferir degustacions dels productes de la Marca de Garantia Empordà

Associació Empordà Turisme
Estan de l’Associació Empordà Turisme a la Fira de la Cerdanya

Les comarques de l’Alt i el Baix Empordà ha estat el territori que ha figurat com a convidat especial de la tradicional Fira de Productes Artesans que acull des de fa més de 30 anys la localitat pirinenca de Bellver de Cerdanya. Amb aquest motiu una representació de l’Associació Empordà Turisme va estar present el passat dimecres, 10 d’agost a la fira, on va oferir degustacions dels productes de la Marca de Garantia Empordà.

En concret, es van distribuir tastets de botifarra dolça (cal Graner), recuit (Mas Marcè), brunyols (Parc Bosch), oli de Pau  i garnatxa (Empordàlia), i vi Rigau Ros blanc (Oliveda), que amb les anxoves de Roses (Mar-Pla), van merèixer el reconeixement entre els centenars de visitants de la Fira.

Com és habitual en aquest tipus d’accions,a més dels productes autòctons, també es va promocionar el turisme del territori amb els materials més demandats pel públic: rutes senderistes d’Itirennania, mapes de les cales i camins de ronda camins de vi, passejades en cotxe i en bicicleta, i fulletons informatius de la gastronomia empordanesa.

Tot plegat va ser una extraordinària ocasió per tal de promocionar les excel·lències de l’Empordà a un públic encuriosit, molts d’ells estiuejants barcelonins, que van demostrar el seu interès per conèixer millor les nostres comarques. Amb aquestes presències arreu de Catalunya, Empordà Turisme incideix en el seu pla d’accions que té com a prioritat la promoció de l’Empordà entre els turistes de proximitat i que té com a finalitat la desestacionalització i oferir la zona com a destí turístic durant tot l’any.