L’Empordà es promociona a la Fira Navartur de Navarra

Stand de l'Empordà a la Fira Navartur

Els Consells Comarcals de l’Alt i Baix Empordà promocionen de manera conjunta l’Empordà a la Fira NAVARTUR celebrada la setmana passada

Stand de l'Empordà a la Fira Navartur
Stand de l’Empordà a la Fira Navartur

Els Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents a la VIII Feria Internacional de Turismo Navartur Reyno de Navarra, que s’ha celebrat del 22 al 24 de febrer al Palacio de Ferias y Congresos Baluarte de Pamplona.

La fira Navartur és la primera fira del pla d’actuacions conjunt de promoció turística de l’Empordà que es va presentar i aprovar a la jornada  de treball que va tenir lloc, el dia 8 de febrer a Pals, entre els consells comarcals i les seves estructures turístiques.

En l’edició d’enguany, 28.981 persones han visitat la fira Navartur al llarg dels tres dies que ha durat i s’han lliurat als visitants cap a quatre mil publicacions d’informació dels recursos turístics de l’Empordà.

La Fira Navartur és una fira ja consolidada, dedicada al sector turístic i a un públic tant de caràcter general com professional, que s’ha posicionat com la fira de referència del sector turístic en el nord d’Espanya.

Els dos Consells Comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de l’Empordà, han decidit promoure els seus recursos turístics, aquest any, en mercats de proximitat com Catalunya, França i Espanya. La propera fira a què assistiran conjuntament serà la Fira del Ram de Vic.