L’empordanès Pere Puigbert arriba a Perpinyà amb la seva exposició “Anima Naturae”

Anima Naturae
Una dona observant una de les obres audiovisuals d'Anima Naturae

Inauguració de l’exposició “Anima Naturae” a la Casa de la Generalitat a Perpinyà

Anima Naturae
Una dona observant una de les sis obres audiovisuals de les que es composa Anima Naturae

La síntesi entre documental i vídeoart assumit per Anima Naturae ha seduït el públic perpinyanès que va acompanyar el seu autor, l’empordanès Pere Puigbert, guanyador del Premi G! a la categoria de comunicació audiovisual atorgat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, durant la inauguració d’aquesta exposició a la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Anima Naturae, projecte audiovisual i museístic guanyador d’una beca Agita 2012. es va presentar per primera vegada al públic al Museu de l’Empordà de Figueres i, al mes de gener, serà visible a la Casa de Cultura de Girona.
L’exposició, que d’aquesta manera, recorre des de l’estiu de 2015 els museus de la demarcació de Girona, consta de sis peces audiovisuals que retraten la natura de l’Empordà en l’estat més pur.

El títol evidencia l’objectiu del projecte: captar l’ànima d’espais naturals ancestrals a través d’escenes irrepetibles de tal manera que l’espectador s’hi pugui transportar i submergir-s’hi. Una voluntat de minimalisme que captiva i fascina. A Perpinyà, l’exposició romandrà fins el 6 de gener vinent.