L’empresa de serveis municipals de Roses, ROSERSA llença la seva nova pàgina web

ROSERSA llença la seva nova pàgina web

Pàgina d'inici de la nova web de ROSERSA

L’objectiu de la nova web és de donar a conèixer les activitats i serveix que ofereix ROSERSA a la ciutadania

ROSERSA llença la seva nova pàgina web
Pàgina d’inici de la nova web de ROSERSA

El nou portal web de l’empresa de serveis municipals, ROSERSA, amb el  seu disseny adaptat, permet l’accessibilitat des de qualsevol tipus de dispositius, telèfons mòbils inclosos, per fer accessible i fàcil quelcom tipus d’informació relacionada amb la seva organització i els serveis que presta a Roses, com el manteniment de parcs i jardins, l’enllumenat públic, manteniment de la via pública, senyalització, mòduls WC, edificis municipals i preparació de les instal·lacions per a activitats culturals i festives.

L’apartat de notícies informa de les principals feines en curs i de tot tipus d’informacions d’interès, com poden ser les ofertes d’ocupació de l’empresa. L’enllaç al perfil del contractant permet obtenir informació de les licitacions de contractes, essent una eina especialment adreçada als proveïdors.

El contingut de la pàgina s’anirà ampliant en els propers mesos, amb l’objectiu de dotar el portal d’un contingut dinàmic que s’adapti a les novetats que puguin aparèixer en cada moment.