L’empresari rosinc de Turisme, Miquel Gotanegra, és nomenat nou president de la Federació Catalana de Càmpings

Federació Catalana de Càmpings
L'empresari de Roses Miquel Gotanegra

Miquel Gotanegra representarà, per decisió unànime als càmpings de tota Catalunya

Federació Catalana de Càmpings
El nou president de la Federació Catalana de Càmpings, Miquel Gotanegra

Per unanimitat. Les associacions de càmpings de Tarragona, Lleida i Muntanya van escollir com a nou president de la Federació Catalana de Càmpings, a l’empresari rosinc en el sector del Turisme, Miquel Gotanegra.

Un càrrec que el qual assumeix amb “molta il·lusió” després de reconèixer que no “m’esperava ser escollit com a president de l’Associació de Càmpings de Girona, i ara m’ha arribat aquest repte de representar a la Federació Catalana de Càmpings”.

Gotanegra considera que “per la demarcació de Girona, on hi ha alguns dels millors càmpings de tota Europa, és un honor presidir la Federació Catalana de Càmpings, ja que significa que hem fet la feina ben feta”.

La Federació Catalana de Càmpings és una entitat que representa més de 300 establiments, aproximadament el 70% de l’oferta que hi ha al País. Gotanegra, al capdavant des de fa 24 anys del càmping Salatà a Roses, ha estat escollit en aquest nou càrrec durant l’assemblea que es va dur a terme al saló Internacional del caravàning de Barcelona i ha agafat el relleu a Berta Cabré, presidenta de l’associació de càmpings de Tarragona i que durant els últims quatre anys ha estat presidenta de la Federació.
El nou president s’ha posat com a objectiu, després de reconèixer la feina feta per la seva predecessora, “que la Federació continuï sent el gran lobby català del món del càmping i que integri el màxim nombre d’establiments”. I que l’entitat que ara presideix “sigui un autèntic fòrum de trobada, per tractar els temes conjunts, a més de ser un interlocutor amb les administracions perquè, així, el sector segueixi creixent i continuï sent punter”.
Abans de la tarragonina Berta Cabré la presidència de la Federació ja estat a càrrec de l’Associació de Càmpings de les comarques gironines, amb Jaume Genové al capdavant. “Continuarem amb la bona tasca que s’ha fet, amb una federació plural on tothom s’hi senti representat i on hi hagi un màxim de participació de tots els associats”, destaca Gotanegra.

L’Associació de Càmpings de les comarques gironines ja havia estat, amb Jaume Genové, al capdavant de la Federació Catalana de Càmpìngs. I ara rellevant a la tarragonina Berta Cabré, Miquel Gotanegra ha destacat que “continuarem amb la bona tasca que s’ha fet, amb una federació plural on tothom s’hi senti representat i on hi hagi un màxim de participació de tots els associats”, per a que els càmpings continuïn sent, segons Gotanegra, referència nacional i internacional del turisme català.