L’empresari rosinc Miquel Gotanegra rep un premi a França per la seva trajectòria en el sector turístic

Miquel Gotanegra

Miquel Gotanegra rebent el guardó. A l'imatge petita detall del premi European Hotel Awards by Reférences 2018

Premi condedit per la revista Références Hôteliers-Restaurateurs International i que Miquel Gotanegra va recollir en un acte celebrat a Estrasburg

Miquel Gotanegra
Miquel Gotanegra rebent el guardó. A l’imatge petita detall del premi European Hotel Awards by Reférences 2018

L’empresari Miquel Gotanegra ha estat guardonat, en un acte a Estrasburg (França), amb l’European Hotel Awards by Reférences 2018, per la seva trajectòria professional en el sector turístic. Aquest guardó l’atorga la revista Références Hôteliers-Restaurateurs International, de referència al món de la gastronomia i hostaleria de luxe.  “Se seleccionen aquelles persones que per les seves qualitats humanes i professionals contribueixen a posicionar en nivells capdavanters  l’hostaleria europea”, destaquen els impulsors del premi. Aquesta selecció la fa un jurat format per professionals, clients d’hotels i l’equip editorial de la revista.

“Aquest premi és un reconeixement al gran esforç de la meva família durant molts anys i a tot el meu equip, que m’ha donat suport en tot moment per tirar endavant l’empresa i fer-la créixer. Per poder arribar on som ens cal molta unió i molta complicitat. Porto més 40 anys dedicat al sector turístic, i tinc la gran sort que a més de la meva professió la feina que faig també és la meva passió”, ha afirmat Miquel Gotanegra, per afegir que “premis d’aquesta categoria m’omplen de satisfacció i m’encoratgen a continuar treballant encara amb més energia”.

Miquel Gotanegra

Miquel Gotanegra és gerent de Terraza  Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935,  formada per l’Hotel Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d’apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses. El grup  té un centenar de treballadors i disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament.

A banda de la seva trajectòria professional, Miquel Gotanegra té un recorregut molt destacat a l’àmbit públic i associatiu. Del 1991 al 2013 va ser tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Roses; en el període 1998-2002 va ser president de la comissió de turisme de la Cambra de Comerç de Girona; és president de la Federació Catalana de Càmpings i de l’Associació de Càmping de les comarques gironines; vicepresident executiu de la patronal FOEG; membre de consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; president de l’Estació Nàutica de Roses i de Roses Comerç; president de l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya; vicepresident de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà; i membre de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines.