L’entrada de la urbanització Mas Boscà de Roses s’ha convertit en un abocador incontrolat

Abocador incontrolat a Roses
Deixalles que hi havia a l'entrada de la urbanització Mas Boscà de Roses ja retirades divendres per Roses Net

Els veïns del Mas Boscà es queixen de l’incivisme de les persones que tiren les deixalles a l’entrada de la urbanització

Abocador incontrolat a Roses
Deixalles que hi havia a l’entrada de la urbanització Mas Boscà de Roses retirades divendres per Roses Net

A l’entrada de la urbanització Mas Boscà de Roses hi són ubicats els contenidors tant del reciclatge de cartró, plàstic i vidre com els de les escombraries. Tots en un espai delimitat per a tal objectiu. Tot i això, aquesta zona sempre està plena de tot tipus de deixalles, per la qual cosa els veïns es queixen que aquest espai d’escombraries s’hagi convertit en un abocador incontrolat, “és per culpa de l’incivisme de alguns persones, aquí, vull deixar clar, l’Ajuntament ni RosesNet no tenen cap culpa, jo mateix m’he discutit amb algunes persones quan les he vist llençar runa, mobles o sanitaris, però clar, no puc fer res”, va afirmar Antonio Belmonte, veí de la urbanització de Mas Boscà fart que l’entrada de la urbanització s’hagi convertit en un abocador incontrolat.

Viladeroses.cat es va posar en contacte amb el gerent de RosesNet, Pere Roig, el qual va afirmar ser coneixedor d’aquesta problemàtica, per la qual cosa, “de manera periòdica anem a fer una neteja de la zona, i la tindrem que continuar fent si la gent no es consciencia que no ha de llençar al costat dels contenidors de les escombraries les seves deixalles, sinó que ha d’anar a la deixalleria municipal a fer-ho”. Roig va assenyalar que per evitar que aquest espai es convertís en un abocador “es va pavimentar i endreçar perquè es veiés net, i aií no donés la iniciativa que la gent deixés fora dels contenidors les seves deixalles i acabés convertint-se en un abocador”, com finalment ha passat.

Abocador incontrolat a Roses
L’espai dels contenidors ja començava a tenir deixalles ahir, diumenge, a la tarda

Altres veïns del Mas Boscà van assenyalar que, generalment, “els que llencen són les runes i mobiliari que treuen de les obres que es fan a diferents cases de la urbanització i que per no pagar a la deixalleria o llencen aquí”.

El gerent de RosesNet va assegurar que aquest manca de civisme alhora de llençar deixalles en llocs on no hi pertoca se’l troben els treballadors de la neteja a d’altres urbanitzacions com la de Puig Rom, l’Almadrava i Canyelles.