L’equip de Raids de l’Illa de Rodes de Roses es proclama campió de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013

Equip Raids Illa de Rodes

Francesc Torrent i Toni Muné

Francesc Torrent i Toni Muné, parella de l’equip de Raids de l’institut Illa de Rodes assoleixen el triomf absolut de la Copa Catalana de Raids d’Aventura em guanyar la darrera puntuable celebrada a Tarragona

Equip Raids Illa de Rodes
Francesc Torrent i Toni Muné

L’equip de Raids que l’Institut Illa de Rodes de Roses, es va presentar, dissabte passat per disputar la darrera prova de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013, la TGN Sprint Raid 2013, amb la parella composada per Francesc Torrent i Toni Muné, duo que ha competit junt tota la temporada d’aquesta competició de Raids.

I després d’un prova marcada per la seva duresa i la forta calor, acompanyada de molta xafogor, i una lluita aferrissada amb l’equip CatRaid-Trangoworld, en Francesc i en Toni es van proclamar campions d’aquesta prova.

Una victòria que va tenir un molt bon sabor de boca pels dos rosincs, a l’assolir-la davant un equip que normalment disputa la Copa del Mónd de Raids, l’esmentat CatRaid, i que els va permetre conquerir el títol de campions de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013. Una competició organitzada per la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, la FECOC.

En Toni i en Francesc van liderar la cursa des de bon començament, els que va suposar un pressió extra per mirar de no perdre la seva posició privilegiada. Una posició que no van perdre, tot i que durant la última mitja hora del raid, quan es portaven 7 hores de competició, va estar en perill a causa de la fatiga que portaven en el cos tots dos esportistes.

Finalment, però, gràcies a l’estratègia emprada pels dos esportistes de l’Illa de Rodes, van aconseguir fer la millor puntuació possible dintre l’horari estipulat per l’organització, i proclamant-se, així, com el nous campions de la Copa Catalana de Raids d’Aventura 2013.

Un títol que el van voler dedicar al seu amic Manu, recentment desaparegut.