L’equip del ‘Monterrey’ de Vòlei Platja és etern

XXVII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

L'equip del Monterrey flanquejat per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la directora de l'Hotel Monterrey, Eva Écija, el regidor d'Esports, Juan M. Fernández, i l'organitzador del torneig, Carles Trilla

L’equip ‘Monterrey’ es queda a un pas de guanyar també el tercer torneig del XXVII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

XXVII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses
L’equip del Monterrey flanquejat per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la directora de l’Hotel Monterrey, Eva Écija, el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, i l’organitzador del torneig, Carles Trilla

Lluís Noguer, Alexander “Sasha” Seleznev, Josep Descamps i Willy van Gendt  passen de la cinquantena, però sembla que per ells no passa el temps. Tots quatre conformen l’equip de Vòlei Platja i juguen com si en tinguessin una vintena d’anyets, i la prova està en que és l’equip que més vegades ha guanyat aquest campionat. Fins i tot, un any, al 2016, es van quedar a un pas de fer història de ser el primer equip que guanya els tres tornejos del campionat en un mateix any.

I en aquest 27è campionat només ha guanyat un torneig, el segon. I ho va fer davant el  ‘Happy Tox’. Un rival que es van trobar a la final d’aquest passat dissabte, i que en aquesta ocasió l’equip del ‘Monterrey’ va haver de claudicar en caure per un resultat de 21-15 i  21-18. Potser, la clau va ser que en Willy van Gendt  no va poder ser-hi i cap jugador de l’equip ‘Monterrey’ va poder descansar en no tenir opció d’entrar un jugador de refresc. Potser.

Però, sigui com sigui, l’equip del ‘Monterrey’ de Vòlei Platja és etern. Els seus jugadors sembla que son com els cantants de rocks… I ja sabeu el que es diu: “els vells rockers mai moren…”.

Pel que fa a la participació d’aquest tercer torneig del XXVII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses, dir que es van inscriure un total 14 equips, dels quals 8 van participar en el nivell d’Iniciació, i 6 en el nivell Avançat.

Durant el matí es va disputar la fase de grups de cada nivell, en la que els equips s’enfrontaven els uns contra els altres dins de cada grup, per tal de decidir l’ordre de qualificació, però sense ser eliminatori.  En funció dels punts i resultats obtinguts en aquesta fase de grups, els equips van assolir l’accés als quarts de final de cada categoria.

I ja  a la tarda, a partir de les 16;30 hores , es van començar a disputar els partits eliminatoris dels quadres finals.

Al nivell d’Iniciació, els guanyadors van ser l’equip de ‘Xerramecs’, que es van imposar en la final a l’equip francès de ‘Aulot è molt macu’, en 2 sets (15-12 i 15-4).

I pel que fa al nivell Avançat, com hem esmentat més a munt, el ‘Happy Tox’ el va tornar la moneda al ‘Monterrey’ de la derrota del segon torneig.

Tots els equips finalistes dels 2 nivells, van rebre els trofeus corresponents que van ser lliurats per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan , del regidor d’Esports Juan M. Fernández, i de la directora de l’Hotel Monterrey, Eva Écija.

A l’acabar el torneig, és va obsequiar a tots els participants, acompanyants i públic, amb la tradicional sangria, en aquesta ocasió elaborada amb cava, gentilesa de l’Hotel Monterrey.