Fira de la Rosa de Roses

L’equip Drinking actuarà al carnaval amb el seu espectacle de Can-Can

Les ballarines de Can-Can abans de la seva estrena a Roses

La colla Drinking Team abandonen la seva cabana de vikings per enrolar-se en una diligència d el’oest plena de ballarines de Can-Can

Les ballarines de Can-Can abans de la seva estrena a Roses
Les ballarines de Can-Can abans de la seva estrena a Roses

“Enguany ens disfressem de ballarines de Can-Can de l’oest perquè vam considerar que és una disfressa alegre, divertida i volem anar de dones”, ens diu la Sandra Mas, cap de colla de la Drinking Team, una colla que precisament la majoria són dones.

Així, la cabana de vikings que van construir l’any passat per donar vivenda als integrants de la colla durant el carnaval, l’han transformat enguany en una “diligència de l’oest on viatgen les ballarines per actuar de poble en poble”, ens va dir Mas.

La colla té la costum, o millor dit, no té la costum o les ganes de posar barraca durant la festa major d’estiu, per això, i com sempre les despeses del carnaval “es cobreixen de la quota de 150 euros i dels diners que ens van sobrar de l’any passat que són 500 euros”, remarca la cap de colla.

drinking_team1Pero quanta gent sou? “Enguany som 60, 10 més que l’any passat, però no tothom paga, ja els nens no paguen res i som 42 adults. Llavors són 42 per 150 euros, més 500 euros de l’any passat és igual al nostre pressupost” va comptabilitzar la Sandra. Total, 6.900 euros, que si els restem els 500 que els sobrarà per l’any vinent es queda el pressupost en 6.300.

Amb la quota, com és normal en aquesta colla, els entra tot, menjar, beure, disfressa feta i arrossada.

Doncs ja sabeu, si voleu veure unes cames de ballarines de Can-Can mentre ballen només heu de seguir la diligència de l’oest. Tot i que no ens van voler confirmar si amb elles van pistolers ràpids i mal-encarats no creiem que hi hagi si xiuleu o els digueu alguna floreta.