Programa Reallotgem

L’equip Tela Marinera de Roses fa segon al ‘I Clàssic Sprint Alt Empordà’ de rallis

Tela Marinera de Roses
Rafa Ortiz i Eric Michelet amb els trofeus per haver quedat en segon lloc de la general al 'I Clàssic Sprint Alt Empordà'

El Clàssic Sprint Alt Empordà va ser la segona prova del campionat Off Road Clàssic Cup de Girona que va tenir com a seu de sortida i arribada Palau-saverdera

L’equip Tela Marinera de Roses, format pel pilot Rafa Ortiz i el copilot Eric Michelet, actuals campions del III Off Road Classic Cup de Girona i copatrocinats per ViladeRoses, van disputar aquest passat dissabte la segona prova d’aquest campionat de provincial de rallis de regularitat.

Una segona prova, el I Clàssic Sprint Alt Empordà, amb seu a Palau-saverdera, per la qual cosa els rosincs jugaven literalment a casa, ja que almenys, un d’ells resideix en aquest municipi de l’Alt Empordà.

I Ortiz i Michelet es van presentar a la línia de sortida amb un Toyota RAV4 en lloc del seu habitual Seat Panda 35, que tantes alegries els ha donat perquè “ahir -per divendres- després de deixar-ho tot a punt i que tot anava a la perfecció, de cop i volta es va parar i ja no va voler engegar, i per això hem de sortir amb aquest Toyota de l’Eric”, va confessar en Rafa.

Llavors, aquest handicap els feia privar, en principi, d’un nou triomf a les categories que disputen, com per exemple la 4×2 en córrer amb un vehicle amb tracció a les 4 rodes. En definitiva, només podien optar a guanyar o pujar al podi de la general.

Però l’equip del Tela Marinera va mostrar les seves bones mans de Rafa al volant com de l’Eric donant les instruccions correctes al pilot i van aconseguir un més que meritori segon lloc al I Clàssic Sprint Alt Empordà.

Més que meritori perquè només van quedar per darrera del Toyota J8 A21 de l’Escuderia Baix Empordà, que format per Xavier Piña i Sergi Giralt, campions d’Europa de l’especialitat al 2018 i que van participar al Clàssic Sprint Alt Empordà per posar-se a punt de cares a la gran prova africana del Dakar 2022.

“Hem sigut constants, sense cometre cap errada ni tenir cap avaria, i estem contents per haver aconseguit aquest bon resultat en la prova que es disputava a la nostra comarca”, va dir Michelet en finalitzar la prova.

Entre els 40 participants d’aquest I Clàssic Sprint Alt Empordà hi era l’actual campió de la categoria Clàssic del Dakar 2021, el copilot Pere Serrat, que a Palau-saverdera es va presentar amb un Fiat Panda Sisley conduit per l’Abel Casas.

Cal destacar que aquesta segona prova de l’Off Road Classic Cup de Girona va constar de 110 km de recorregut, amb 8 trams cronometrats, que va passar pels termes municipals de Palau-saverdera, Peralada, Llers, Cistella, Lladó, Cabanelles i Vilanant.