L’equip ‘Tela Marinera Team’ de Roses finalitza al podi del II Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra

‘Tela Marinera Team’
Èric Michelet (de vermell) i Rafa Ortiz en finalitzar el ralli de Banyoles. A la foto detall, alguns dels trofeus aconseguits al II Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra

Rafa Ortiz i Èric Michelet, components del ‘Tela Marinera Team’, han fet podi final en dues categories i setens a la General d’un total de 47 cotxes participants en aquest campionat de rallis

El II Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra va finalitzar el passat dissabte, 23 de novembre, a Banyoles. Un certamen que s’ha composat 5 proves, totes per les comarques de l’Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, la Selva i el Pla de l’Estany, i que va comptar amb 4 categories, 4×4, 4×2, Navegació, Iniciació i Trofeu Panda, a més de la General.
I l’equip ‘Tela Marinera Team’, copatrocinat per ViladeRoses, i format per Rafa Ortiz com a pilot Eric Michelet com a copilot, va participar per primer cop en un campionat d’aquestes característiques en les categories d’Iniciació, 4×2 i Trofeu Panda, i el paper que han fet amb el seu Seat Panda, ha estat molt més que meritori, ja que han aconseguit pujar al podi en les seves categories en 3 de les 5 proves disputades.

I l´últim cop que ho van fer va ser el passat dissabte en el I Clàssic Esprint Pla de l’Estany. Tot i que la cinquena i darrera prova estava prevista celebrar-se a l’Alt Empordà, al terme municipal de Peralada, finalment es va disputar a Banyoles, al voltant d’un terreny adequat pels vehicles de 4×4 i poder acollir competicions.
Rafa Ortiz i Eric Michelet en els 100 quilòmetres de recorregut del ralli, dividit en diferents trams van pujar al podi en segona posició a la categoria Iniciació, i en tercer lloc al Trofeu Panda, fent sisens de la general d’un total de 27 cotxes participants.

Amb aquests podis de Banyoles, més els assolits a la segona prova, celebrada a Bellcaire de l’Empordà, i a la quarta que va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols, l’equip ‘Tela Marinera Team’ de Roses, ha aconseguit quedar a la general del campionat en tercera posició a les categories d’Iniciació i 4×2, mentre que a la general s’han situat finalment en una 7ª posició final, d’un total de 47 equips inscrits.
Una classificació final de prestigi tenint en compte que el Seat Panda amb el que van participar Rafa Ortiz i Eric Michelet, era el de menor cilindrada de tots els participants, per la qual cosa el paper fet en la seva estrena en el Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra els fa estar als rosincs “super contents, perquè ni tan sols esperaven fer podi, és més ni tan sols creiem, ni nosaltres ni l’organització que acabaríem el campionat amb el nostre cotxe, però hem complert el principi d’aquest ralli, la regularitat, i gràcies a ser molt regulars en totes les proves i en no patir cap avaria important, hem assolit el podi en dues categories i estat a dalt a la classificació”, ha manifestat el pilot Rafa Ortiz.

Un resultat que motiva als components de l’equip ‘Tela Marinera Team’ de Roses a la participar l’any vinent en el que serà el III Campionat Provincial de Girona de Rallis de Terra, “tot i que no sabem si serà amb el Panda o amb un altre cotxe, però diuen que el que va bé no s’ha de canviar, i potser tornem a competir amb el Panda”, ha afirmat Ortiz.