Les activitats esportives de la gent gran de Roses, ara des de casa a través d’Empordà TV

Activitats esportives gent gran de Roses
Gravació d'una sessió de les activitats esportives amb les monitores Eva i Dolors Pujol

Cada setmana es gravaran dues classes de 30 minuts que es retransmetran per Empordà TV els dilluns, dimarts, dimecres i dijous, a les 18 hores

Aquest proper dilluns, 25 de gener, s’inicia una nova proposta destinada als participants de les activitats esportives per a la gent gran, que passaran a realitzar-se de manera televisada. Es vol facilitar així a un públic que no té massa domini de les noves tecnologies, una opció fàcil i segura per mantenir-se actius.

Al llarg d’aquesta setmana s’han iniciat les gravacions que, gràcies a la col·laboració amb Empordà TV, es podran seguir a partir d’ara des de casa. Les activitats són conduïdes per les mateixes monitores encarregades de les sessions presencials i la gravació corre a compte de  l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, que també participa en el projecte. Cada setmana es gravaran dues classes de 30 minuts que es retransmetran els dilluns, dimarts, dimecres i dijous, a les 18 h, a partir del proper dilluns 25 de gener.

“L’esport, en els difícils moments actuals, és una necessitat imprescindible per a la salut i el benestar de les persones, ja que es requereix més que mai per fer front a les carències i necessitats i per contrarestar els efectes negatius que la pandèmia provoca tant des d’un punt físic com mental.”, ha manifestat la regidora d’Esports, Vero Medina, de Roses, Verònica Medina. Per això, amb aquesta nova proposta, ha assegurat Medina, “volem seguir oferint a la nostra gent gran una programació esportiva regular que li permeti mantenir-se activa, millorar la seva qualitat de vida i consolidar uns hàbits esportius saludables”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament dona continuïtat a les activitats esportives destinades a les persones majors de 65 anys del municipi, una  proposta que, edició rere edició, compta amb un elevat nombre de participants que ha motivat que l’oferta de grups i horaris s’hagi vist ampliada al llarg dels darrers anys per donar cobertura a tota la demanda existent.