Les activitats prèvies del Festivalet de Roses s’inicien aquest dissabte

Festivalet de Roses

Concert mindfulness, recital de poesia, taitxí, i excursions a peu o en barca són les activitats prèvies emmarcades dins el IV Festivalet de Roses

El Festivalet de Roses  ha programat una bateria d’activitats en els dos caps de setmana previs al certamen per escalfar motors. El primer de tots serà aquest proper dissabte 26 d’octubre amb el Concurs de Pintura Ràpida de la Posta de Sol de Roses. Aquells que vulguin participar hauran d’inscriure’s el mateix dia a partir de les 15h a Ca l’Anita. 

La resta d’actes estan previstos per al cap de setmana de l’1 al 3 de novembre.  Destaquen el Recital de Poesia durant la Posta de Sol ’36 + 1′ a càrrec de Ricard Creus el divendres  1 de  novembre (17h) al Castell de la Trinitat; la Visita a la nova museïtzació del Castell de la Trinitat el dissabte 2 de novembre a les 17h; l’excursió a peu Posta de Sol des dels Sinols també el 2 de novembre; el Concert meditatiu amb sons harmònics d’Edgar Tarrés i degustació de té el diumenge 3 de novembre (16.30h) al Castell de la Trinitat;  les classes de taitxí de Marc Beddouk els dies 3, 9 i 10 de novembre a la platja de la Perola; i les sortides en menorquina per veure la posta de sol que de l’1 al 8 de novembre es faran cada dia a les 16.30 h des del Port de Roses.

Festivalet de Roses

El Festivalet de Roses se celebrarà el dissabte 9 i diumenge 10 de novembre, i proposa celebrar concerts minimalistes de música indie sobre la sorra de la platja de la Badia de Roses durant la posta de sol, els quals es complementen  amb una selecció de gastronomia local, ja sigui en format de tastets,  de menús gastronòmics o, com a novetat, amb la proposta anomenada Les Postres del Sol;  a banda d’un Concurs d’Instagram. Enguany actuaran Roger Mas, Marion Harper, Cala Vento, CARLA, i Marcel Lázara + Júlia Arrey.

Teniu tota la cartellera i detalls de les activitats a www.festivaletroses.cat