Les ajudes i serveis que ofereix Càritas Roses als vilatans són molts i diversos, i poca gent ho sap

Càritas Roses

L’Empordà Gospel Choir torna a actuar a benefici de Càritas Roses per a que l’entitat humanitària pugui tirar endavant tots els serveis i ajuda envers les persones que ho demanen

Càritas RosesJa està esdevenint en una tradició el fet que Empordà Gospel Choir actuï a Roses a benefici de Càritas. Perquè quan les coses funcionen i tenen èxit perquè no repetir-les.

I això és el que està passant amb el grup de música espiritual negra i i l’entitat humanitària, ja que al 2016 Empordà Gospel Choir va actuar per primer cop en solidaritat amb Càritas, i va ser tot un èxit.
Èxit que es va tornar a reeditar l’any passat, i aquest diumenge a l’Església de Santa Maria de Roses el grup de gòspel actuarà a les 18 hores per tal de donar una injecció econòmica a l’entitat “per tirar endavant totes les activitats i serveis que portem a terme envers els ciutadans”, ha manifestat l’expresident i actual voluntari de Càritas Roses, Pere Bohigas.

Càritas Roses ofereix serveis socials desconeguts per la gran majoria

Per assistir aquest concert s’haurà de fer un donatiu de 5 euros, els quals aniran destinats als serveis i ajudes que porta a terme Càritas. “El més conegut potser és el Centre de Distribució d’Aliments i el rober, serveis socials importants i els més coneguts per la gent, però hi han d’altres no són tant coneguts”, ha remarcat Pere Bohigas.

I aquets serveis que ofereix Càritas Roses no tant coneguts per la ciutadania són:

  • El SIE, el Servei d’Intervenció Educativa, que és un reforç educatiu als nens de Primària.
  • Atenció a la gent gran.
  • El SOL, Servei d’Ocupació Laboral, que ajuda a les persones a l’atur a orientar-los de la millor manera per poder assolir una feina.
  • Servei de Deutes Familiars, el qual també orienta als ciutadans que ho demanen com poden gestionar els seus deutes, com una hipoteca, per exemple.