Les AMPA’S dels col•legis Els Grecs i Montserrat Vayreda celebren la seva festa de fi de curs

Festa de cloenda de curs

Tallers de maquillatge, de manualitat, actuacions de bal, música i màgia van protagonitzar la festa organitzada per les AMPA’S dels CEIP’S El Grecs i Montserrat Vayreda

Festa de cloenda de cursCom a cloenda de les activitats extraescolar les AMPA’S dels col·legis Els Grecs i Montserrat Vayreda van organitzar una festa en la que van participar tots els alumnes de primària, des de P3 a fins a cinquè.

Actuacions de màgia, actuacions de dansa, a càrrec de 2 escoles de Roses, una de flamenc i una altra de Hip Hop, inflables, tallers de pintura, maquillatge i manualitats a càrrec de l’Associació Ociart  i, per suposat, berenar per a tothom van ser les activitats desenvolupades pel col·legi Els Grecs.

Unes activitats que no van diferir molt de les que va portar a terme l’AMPA del Montserrat Vayreda, en el qual els alumnes van poder participar als tallers de pintura de jena, de maquillatge i de trenetes en el cabell en els quals van col·laborar en el seu desenvolupament alumens de 4art i 5è.

Si l’espectacle de màgia va ser l’activitat més rellevant realitzada en Els Grecs, al Montserrat Vayreda va ser una partida simultània d’escacs protagonitzada per un alumne, que ha guanyat diversos campionats de Catalunya amb el Club d’Escacs de Figueres. Els pares van ser els rivals d’aquest jove campió.

I al Montserrat Vayreda també es van celebrar actuacions de dansa, però en aquesta cas protagonitzades per alumnes de quart i cinquè, i que van oferir tant als seus companys de classe com als seus pares, presents a la festa.

L’horari lectiu del present curs escolar finalitzarà el 21 de juny al col·legi Els Grecs, i un dia més tard, el 22, al Montserrat Vayreda.