Suquet de peix de Rose

Les Barraques de la Festa Major de Roses oferiran 5 nits de concerts del 10 al 14 d’agost

Balkan Paradise  Orchestra, Buhos, El Pony Pisador, Somboits, Hotel Cochambre, Flashy Ice Cream,  Orquestra Maribel, Ariadna Vieyra i la Gira105 dels DJs de RAC105 són els grups i artistes que actuaran a les Barraques d’enguany        

Com ja va avançar ViladeRoses, les Barraques de la Festa Major de Roses viuran cinc dies de concerts a càrrec de nou formacions musicals.
Una proposta de l’Ajuntament de Roses per a l’espai de l’antic càmping Bahia i en la que un any més les colles de Carnaval tornaran a fer-se càrrec del servei de bar i restauració al recinte, mentre a l’escenari se succeiran les actuacions de Balkan Paradise  Orchestra, Buhos, El Pony Pisador, Somboits, Hotel Cochambre, Flashy Ice Cream,  Orquestra Maribel, Ariadna Vieyra i la Gira105 dels DJs de RAC105.

La programació d’enguany s’obrirà el 10 d’agost amb una nit dedicada a les versions dels èxits de la història musical. Els primers a trepitjar l’escenari seran els altempordanesos Somboits, amb un repertori que inclou des de les cançons catalanes més conegudes a les internacionals més èpiques, passant per diferents estils i artistes de renom com Oques grasses, Buhos, Miki Núñez, Bruno Mars, Beyoncé i Madonna, entre molts d’altres. A continuació, els incombustibles Hotel Cochambre, continuaran fent cantar, saltar i ballar al públic assistent amb la ironia fresca, la posada en escena i la seva forma d’interpretar, que els han convertit en referent de les festes populars i els ha suposat el reconeixement de tres premis ARC.

La nit de divendres 11 d’agost, Balkan Paradise Orchestra, banda única i trencadora composta per instrumentistes de vent i percussió, envairà el recinte de les barraques amb el seu aire fresc i alegre que ha revolucionat el món de les fanfàrries del nostre país. El Pony Pisador prendrà el relleu per tancar la nit amb la seva mescla de música celta, cançons marineres, sons tradicionals i cançons d’arreu del món, i un directe imprevisible on a cada concert passen coses que ningú esperava.

El 12 d’agost, el ball està assegurat amb els DJs de la GIRA105, el show de RAC105 que fa vibrar al públic amb els millors èxits d’ahir i d’avui, mentre que l’endemà, diumenge 13 d’agost, arribarà el torn del trap, reggaeton, dancehall, R&B i rap de Flashy Ice Cream, que es desmarquen de la resta de formacions de música urbana per unes lletres amb missatge, compromeses i totalment en català. La mateixa nit, la banda gironina Orquestra Maribel rememorarà els hits més ballats en la dècada dels 80, tot combinat amb els temes més actuals.

Tancaran la programació de l’edició 2023 la jove cantant rosinca Ariadna Vieyra que oferirà un repertori de cançons pròpies i versions, demostrant la qualitat vocal que l’ha portat a participar en el concurs ‘La Voz Kids’, on arribà a les portes de la semifinal, a participar en el Disc de la Marató de TV3 de 2020 gravant com a solista la versió en català d’Euforia i a treure el seu primer EP, titulat 22/15. Finalment, Buhos posarà el colofó final a la nit presentant el seu nou treball ‘La nit està que crema’, el sisè disc d’estudi de la banda de Calafell, que explora nous camins en la música festiva endinsant-se en el món de l’electrònica.