Nadal a Roses

Les Barraques de Roses no necessiten de la màgia de Oz

Festa Major de Roses 2014
Els Mago de Oz durant el concert de les Barraques de la Festa Major de Roses

Els músics de Mago de Oz van actuar a la quarta nit de les Barraques de Roses

Festa Major de Roses 2014
Els Mago de Oz durant el concert de les Barraques de la Festa Major de Roses

Ningú posa en dubte la qualitat artística del grup Mago de Oz. El grup madrileny va actuar, com a cap de cartell, a les Barraques de Roses. “Possiblement sigui el millor grup de rock en el panorama musical de l’estat espanyol, tot i que fa anys que no han tret cap disc”, va dir un seguidor del roquers de Madrid. Ningú ho posa en dubte que dalt l’escenari siguin els número u del rock espanyol. Però fora d’ell, no. Van fer anar de corcoll a l’organització, exigint primer que es baixés la música de les fires perquè estava massa alta, sinó, no tocaven. Mai cap formació musical a Roses ha demanat això. Després que la música d’una de les barraques de les colles també estava massa alta. S’havia de baixar, sinó, no tocaven.
Tot seguit que les llums d’un arbre s’havien d’apagar perquè donava a l’escenari, sinó, no tocaven.
Finalment van actuar, oferint un gran concert, tot s’ha de dir, i quan el redactor d’Empordà TV va anar a filmar la segona i tercera cançó, com es va quedar amb anterioritat, el mànager diu que no. Després de negociar periodista i manager el van deixar gravar un míser minut. Vergonyós.

I com dèiem van oferir un gran concert de rock, però de les dues hores i mitja estipulades que estarien dalt de l’escenari, només van tocar 90 minuts. És a dir al públic rosinc i, sobretot, a tots els seus seguidors que van venir de fora, com de Barcelona, per exemple, els van retallar 1 hora de rock. Del bo… Deu ser la crisi.

Trece Dias, bon rock rosinc

Festa Major de Roses 2014
Els músics de Trece Dias dalt de l’escenari de les Barraques de Roses

Trece Dias va oferir, abans de l’actuació de Mago de Oz, una hora i mitja de bon rock, el que va significar un bon aperitiu abans que pugessin a l’escenari els cap de cartell de les Barraques de Roses.

Amb Trece Dias ja són tres els grups de Roses que han actuat enguany al recinte firal de l’antic càmping Bahia, ja que dels seus cinc components tres són de la Vila, la cantant Arlet Cruz, i els guitarristes Àlex Pérez i David Montenegro. Els altres dos musics, Jona Ruiz, al baix i Mario Escudero a la bateria, són de Barcelona.

El quintet rosinc va oferir la seva música de clares reminiscències del pop i el punk americà al nombrós públic que ja hi havia al recinte firal de les Barraques.