Suquet de peix de Rose

Les castanyes, ideals per combatre l’estrès i la depressió. Nou article de La Nutrició

Els bolets, els moniatos i les castanyes són uns vegetals i uns fruits propis d’aquesta època de tardor, sobretot d’ara que hem celebrat, per exemple, la castanyada, a la nit de Tots Sants.

El nou article de La Nutrició ens arriba aquest mes parlant-nos d’aquests productes, les castanyes, els moniatos i de les magranes.

La nutricionista, Natàlia Lluch,  sota el títol Calendari de tardor,més que parlar-nos d’aquests fruits el que fa és explicar les seves propietats i virtuts per al nostre cos i, també, per la nostra ment.

La Natàlia, que ens va “abandonar” durant el mes d’octubre degut al seu estat de bona esperança, torna un altre cop amb nosaltres per dir-nos que les castanyes, per exemple, són ideals per a l’estrès, la depressió i els problemes de circulació. Fins i tot, ens diu, i ella ho sap molt bé perquè en aquests moments, com hem dit, està en estat de bona esperança, és un gran aliat durant l’embaràs.

I de les magranes ens fa saber que… Bé, millor que vosaltres mateixos llegiu l’article clicant aquí Calendari de tardor, o bé que aneu a la imatge de La Nutrició i feu un clic.

Si voleu que ella parli o us aconselli d’algun tema en concret sobre l’alimentació, NO DUBTEU, envieu-li un mail a la següent adreça: nutricio@viladeroses.cat