Les catifes del Corpus engalanen Roses

Catifes de Corpus

Catifes de CorpusLa Festivitat del Corpus Christi ha engalanat Roses, aquest dijous ,i  com cada any des de la dècada dels 70, de catifes de fllors. Els comerciants dels carrers més cèntrics han tornat a decorar amb figures i personatges populars de TV o el cinema, com Popeye, el peix  Nemo, Doremon i Son Goku de la sèrie Bola de Drac., entre d’altres.

Els vianants que passejaven pels carrers Trinitat, la plaça Llevant, Pi i Sunyer o Joan Badosa han pogut gaudir d’aquest ornament floral.

Han hagut establiments que han fet servir, a part de flors, un altre matèria primera per fer les seves decoracions.  Ha estat el cas del comerciants del carrer Joan Badosa, que han utilitzat sabates per crear les seves flors.

El mar també ha estat present en aquesta jornada floral del Corpus Christi de Roses, ja que a la Avda. Mare de Déu de Montserrat, així com a la plaça Llevant, hi havien escenificades les figures d’un cavallet de mar, un cranc, u pop, un peix i una estrella de mar.

També la Fundació Roses Contra el Càncer ha participat en aquesta jornada floral. Per setè any consecutiu l’entitat volgut contribuir a l’ornament del carrer Pi i Sunyer amb un catifa en el que es podia veure el missatge ‘La teva lluita, la nostra empenta’.

La geografia i monuments de l’Alt Empordà també han estat representats en un catifa on es podia veure a escala el monestir de Sant Pere de Rodes i les boles de la base militat del Pení, per exemple.