Suquet de peix de Rose

Les colles del Carnaval de Roses demanen que el port es tanqui els divendres per només als participants de la desfilada

Carnaval de Roses 2020
Moment de la reunió del Consell Carnaval, celebrada aquest passat dimecres

Aquest passat dimecres es va celebrar una reunió del Consell de Carnaval per fer una valoració de la festa de disfresses i proposar aspectes a millorar de cares a l’any vinent

15 caps de colla de Carnaval com a representants dels participants de la festa de disfresses de Roses, l’alcaldessa Montse Mindan, el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, més el tècnic de d’aquesta Àrea, Jordi Sastre, va celebrar una reunió del Consell de Carnaval per fer una valoració de la festa, que va tenir lloc entres els passat 20 i 24 de febrer.

En línies generals, hi ha va haver consens en que el Carnaval va anar bé, en fer una valoració positiva de la festa. Tot i això,  es va posar sobre la taula “diferents aspectes a millorar, que no per ser reiteratius i que es donen cada any no s’han de solucionar”, ha afimat Ibáñez.

I entre els diferents temes que van allargar la reunió fins a gairebé les 3 hores va ser el port durant divendres de Carnaval, ja que els representants de les colles “van demanar que es tanqui per a només el participants a la desfilada”, ha explicat el regidor de Cultura i Festes.

I entre els aspectes a millorar es vaesmentar el retorn de les colles per l’Avinguda de Rhode el diumenge, “que som conscients que no va anar com havíem previst”, i que “hem de ser més estrictes amb aquelles coreografies que no es fan caminant perquè provoquen que s’allarguin massa les passades, i també que hem de posar més contenidors al port”, ha dit Ibáñez.
Una altra de les propostes va ser que el jurat del concurs augmenti en el nombre de membres “per ser, si més no, més equitatius i justos alhora de fer les diferents puntuacions en quant a la millor carrossa, millor disfressa i millor coreografia”.

A trets generals, tots aquests punts són els que van tractar per assolir que el Carnaval de Roses esdevingui al 2021 millor que el de 2020.

Avui, reunió amb totes les colles de Carnaval al Teatre Municipal

Tot el que es va parlar dimecres al Consell de Carnaval es posarà en coneixement de totes les colles, a més de tractar el tema de les Barraques de la Festa Major 2020 en una reunió que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses a les 20 hores.