Fira de la Rosa de Roses

Les desfilades del carnaval acabaran plenes de galetes… Fins Aquí Hem Arrribat!

4 dels 5 cap de colla de Fins Aquí Hem Arribat!

Segon carnaval per la colla Fins Aquí Hem Arribat, que deixen el món prehistòric de Pedro Picapiedra per endinsar-se en un altre de ben dolç de la mà de Triki, el monstre de les galetes

4 dels 5 cap de colla de Fins Aquí Hem Arribat!
4 dels 5 cap de colla de Fins Aquí Hem Arribat!

El monstre de les galetes, Triki, és un dels personatges més famós, juntament amb Epi i Blas, del programa televisiu Barri Sèsam. Un ésser entranyable que només tenia una obsessió: menjar galetes.

Doncs, els 98 integrants de la colla Fins Aquí Hem Arribat!, 90 adults i 8 nens aniran disfressats enguany de Triki, el monstre de les galetes, “un proposta que vam debatre durant un sopar i ens va semblar prou adient, pensant també que com el carnaval enguany se celebra abans, farà fred i amb aquesta disfressa no em passarem gens, de fred”, ens va dir l’Albert Font, que juntament amb l’Aleix Dalmau, l’Albert Torrà, el Marc Gutiérrez i l’Albert Romeu són els cap de colla de Fins Aquí Hem Arrribat!

El monstre de les galetes presidirà doncs, i de manera gegantina, la carrossa d’aqueta colla, concretament, sortirà en Triki tombat “a la bartola” envoltat per galetes a dojo.

Els Trikis paguen enguany una quota de 120 €, la mateixa que els Pedro Picapiedra l’any passat, tot i que els nous paguen 10 euros més per col·laborar en el muntatge de la carrossa, un remolc que van comprar l’any passat els 5 caps de colla.

fins_aqui_hem_arribat1Una quota que dóna dret a cada Triki a menjar alguna cosa més que galetes, beure, la tela de la disfressa, l’arrossada “i una samarreta que hem creat per donar a cada membre de la colla. Com aquest vestit que portaren dóna calor, durant la desfilada de diumenge si la gent se’l vol treure portarà una samarreta que identificarà a tots amb la colla i la disfressa”, va assenyalar el cap de colla.

La colla Fins Aquí Hem Arribat! no va disposar de barraca durant la festa major d’estiu, ja que el reglament estableix que s’ha de desfilar durant dos anys al carnaval per optar a una, així, les despeses de la festa han sortit “de la quota, dels patrocinadors i dels diners que vam invertir l’any passat els cinc caps de colla”,  va especificar l’Albert.

Aquesta colla, com a norma, segons ens va fer saber l’Albert Font, al final del carnaval passarà la comptabilitat a cada un dels integrants perquè sàpiguen quant i en què s’han gastat els seus diners.

Amb en Triki desfilant per l’Avinguda de Rhode ja sabem que no passarem gana, alguna galeta caurà, perquè tot i que és un devorador de galetes, alhora de menjar-se-les li queien més a terra que les que arribaven al seu estómac.