Les empreses gironines es bolquen enviant material per fer front al coronavirus

FOEG, La Patronal Gironina

Empreses de Girona fan donacions del material sanitari necessari i d’altres, fins i tot, han canviat les seves línies de producció per fabricar productes imprescindibles per atendre l’emergència del COVID-19

Les empreses de les comarques gironines estan contribuint amb accions solidàries i altruistes a ajudar a fer front al coronavirus. Moltes empreses s’han compromès a donar suport a mitigar un dels principals problemes que s’ha originat: l’escassetat de material sanitari i d’equips de protecció individual (EPI). Les empreses han optat per fer donacions (màscares, guants, mànegues protectores, bates de protecció per al personal dels centres hospitalaris…), i algunes han canviat fins i tot les seves línies de producció per poder fabricar els materials que siguin necessaris per atendre l’emergència  i respondre  a l’increment de demanda que s’ha produït d’alguns materials.

“Estem molt satisfets de la resposta que hi hagut per part de les empreses. De la gran generositat i solidaritat que han demostrat tenir,  malgrat les dificultats del moment”, han destacat des de la FOEG, per remarcar que “aquestes accions, moltes de les quals es fan des de l’anonimat, contribueixen a sumar recursos i posar-los a disposició del sistema sanitari. Hi ha hagut una gran resposta d’empreses que volen aportar el seu gra de sorra i ajudar en tot el que poden”.